Best of & ToolsΔωρεάν εφαρμογές
4,330 προβολες

Γυμναστική για παιδιά: Οι top 5 δωρεάν εφαρμογές στο κινητό (iOS & Android)

Γυμναστική για παιδιά Οι top 5 δωρεάν εφαρμογές στο κινητό (iOS & Android)

Η σωματική άσκηση μπορεί να είναι απίστευτα σημαντική για την ανάπτυξη ενός μικρού παιδιού. Τα παιδιά που ασκούνται τακτικά μπορούν να επωφεληθούν από την καλύτερη υγεία της καρδιάς, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, τη διαχείριση βάρους και να έχουν γενικά πιο θετική στάση ζωής. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η τεχνολογία. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές, οι οποίες αφορούν τη γυμναστική για παιδιά. Σε αυτό το άρθρο θα δεις τις 5 καλύτερες εφαρμογές αυτού του είδους. Μπορείς να τις κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ είτε έχεις android κινητό είτε έχεις iOS.

1. Kids Exercise: Warm up & Yoga 

Γενικά, η γιόγκα είναι μια μορφή άσκησης που μπορεί να επηρεάσει θετικά τη σωματική και ψυχική ευεξία του παιδιού σου. Επιπλέον, είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα στην οποία μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια.

Αυτή η εφαρμογή είναι ευκολονόητη για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν μια γρήγορη προθέρμανση ή ασκήσεις γιόγκα, αν έχουν χρόνο είτε πριν το σχολείο είτε πριν τον ύπνο.

Κάθε στάση γιόγκα είναι εύκολο να εκτελεστεί από τα παιδιά. Ωστόσο, εάν έχουν πρόβλημα, το χαριτωμένα κινούμενα σχέδιο της εφαρμογής βοηθούν με μια επίδειξη για να συνεχίσουν.

Μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν κάνοντας κλικ για android εδώ και για iOS εδώ.

2. Exercise for Kids at home

Το Exercise for Kids at Home είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επειδή παρέχει διασκεδαστικές, φιλικές προς τα παιδιά ασκήσεις, όπως πλάγιες κάμψεις και καθίσματα.

Συνολικά, είναι μια δωρεάν και απλή εφαρμογή κατάλληλη για όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Εάν το παιδί σου είναι νέο στον κόσμο της γυμναστικής, ο αξιολάτρευτος μικρός personal trainer παρέχει κινούμενες επιδείξεις κάθε άσκησης.

Επιπλέον, είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιήσει όλη η οικογένεια. Συν τοις άλλοις, τα μαθήματα γυμναστικής για οικογένειες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενθαρρύνεις και να εμπνεύσεις τα παιδιά σου να γυμνάζονται.

Μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν κάνοντας κλικ για android εδώ και για iOS εδώ.

Διάβασε επίσης: Τα 8 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για παιδιά στο κινητό (android & iPhone)

3. Kids morning exercises

Η γυμναστική είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα παιδιά, διότι τα βάζει σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής καθώς μεγαλώνουν. Παρόλα αυτά, η άσκηση δεν πρέπει να αποτελεί αγγαρεία, αλλά διασκέδαση και ευχαρίστηση. Αυτό μπορεί να προσφέρει το Kids morning exercises.

Το Kids morning exercises είναι μια απλή, αλλά ταυτόχρονα πολύχρωμη και διασκεδαστική εφαρμογή άσκησης για παιδιά. Ουσιαστικά, προσφέρει ένα ωραίο πρόγραμμα και μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, οι οποίες δεν είναι μονότονες και μπορεί να τις ακολουθήσει το παιδί σου πριν πάει στο σχολείο.

Μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν κάνοντας κλικ για android εδώ και για iOS εδώ.

4. GoNoodle

Τα παιδιά έχουν διαφορετικά γούστα όσον αφορά στη γυμναστική. Κάποια μπορεί να προτιμούν τακτικές ασκήσεις και γιόγκα, ενώ άλλα θέλουν να μάθουν πώς να χορεύουν, να τραγουδούν τραγούδια και να διασκεδάζουν!

Το GoNoodle λοιπόν είναι μια θετική και ενδυναμωτική εφαρμογή κατάλληλη για παιδιά ηλικίας έως 13 ετών. Διαθέτει εκατοντάδες ζωντανά βίντεο χορού που βοηθούν τα παιδιά να παραμείνουν σε φόρμα και δραστήρια, είτε χορεύουν με τα αδέρφια τους είτε με τους συμμαθητές σου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Οι τύποι βίντεο στην εφαρμογή GoNoodle ποικίλλουν από χορό, αθλήματα και γιόγκα έως διατάσεις και βαθιές αναπνοές.

Μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν κάνοντας κλικ για android εδώ και για iOS εδώ.

5. Just Dance Now

Αν το παιδί σου βαριέται τη γυμναστική, ίσως η λύση είναι ο χορός. Ο χορός είναι ένας φανταστικός τρόπος άσκησης, επειδή είναι τόσο ενθουσιώδης όσο και διασκεδαστικός. Επιπλέον, οι προπονήσεις χορού μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να αυξήσουν την αντοχή, την ευελιξία και το εύρος της κίνησής τους.

Για τα παιδιά που έχουν πάθος για την τέχνη του χορού, η εφαρμογή Just Dance Now τους δίνει τη δυνατότητα να χορεύουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Κάθε μήνα, η εφαρμογή προσθέτει νέα τραγούδια από κορυφαίους καλλιτέχνες. Το παιδί σου μπορεί να χρησιμοποιήσει πάνω από 500 τραγούδια για να χορέψει!

Μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν κάνοντας κλικ για android εδώ και για iOS εδώ.

Διάβασε επίσης: Twitch: Είναι ασφαλές για τα παιδιά;

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: