Νέες κυκλοφορίεςΤαινίες
1,815 προβολες

Fast X: Πλησιάζει η 10η ταινία Fast & Furious με Vin Diesel και Jason Momoa (trailer)

Fast X: Πλησιάζει η 10η ταινία Fast & Furious με Vin Diesel και Jason Momoa (trailer)

Οι ταινίες Fast and the Furious έχουν με τα χρόνια συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό πιστών θαυμαστών. Επιτυχημένες ταινίες με άφθονη δράση και αυτοκίνητα. Αυτό είναι το franchise που εδώ και μια εικοσαετία μας προσελκύει στη μεγάλη οθόνη. Οσονούπω λοιπόν θα κυκλοφορήσει και η 10η ταινία της εμβληματικής αυτής σειράς ταινιών, το “Fast X”, που θα φέρει νέες προκλήσεις για τον Toretto και τη “φαμίλια” του.

Διάβασε επίσης: Die Hart: Σκάει ταινία με Kevin Hart και John Travolta! (trailer)

Το trailer του Fast X είναι πολλά υποσχόμενο

Πριν 2 μόλις ημέρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία Fast X, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου. Το trailer υπόσχεται πολλά. Μάλιστα, στο τέλος του βλέπουμε να αναγράφεται η εξής φράση: “THE END OF THE ROAD BEGINS”. Τι πρόκειται λοιπόν να δούμε στο Fast X;

Στη 10η ταινία Fast and Furious η φαμίλια του Toretto καλείται να αντιμετωπίσει “εχθρούς” από το παρελθόν. Θυμάσαι μήπως τον βαρόνο ναρκωτικών στο Ρίο Ντετζανέιρο από το Fast 5; Ε λοιπόν στο Fast X, η παρέα μας έρχεται αντιμέτωπη με τον γιο του, Dante, ο οποίος διψά για εκδίκηση.

Όπως βλέπουμε και στο trailer, ο Toretto έχοντας ως κεντρική του αξία το “Ride or Die” αντιμετωπίζει σε αγώνα κούρσας τον Dante. Ωστόσο, η κόντρα αυτή, όπως είναι προφανές, δε μένει μόνο στα αμάξια. Θα δούμε λοιπόν ένα τεράστιο κυνηγητό σχεδόν σε όλο τον κόσμο με τη φαμίλια του Toretto να συγκετρώνεται ξανά για να αντιμετωπίσει τη νέα απειλή.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Neal H. Moritz, Justin Lin, Jeff Kirschenbaum, Samantha Vincent, Joseph M. Caracciolo, Jr., David Cain, Chris Morgan, Amanda Lewis, Mark Bomback και προφανώς Vin Diesel.

Στο cast επίσης του Fast X έχουμε ενδιαφέροντα πρόσωπα, καθώς κάποιοι επιστρέφουν στο θρυλικό franchise και άλλοι “μπαίνουν με το δεξί”. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων στο Fast X θα δούμε τους Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron, Sung Kang, John Cena, Nathalie Emmaniel, Brie Larson, Alan Richtson, Rita Moreno, Daniela Melchior και Cardi B, με τους βασικούς σταρ της ταινίας να είναι προφανώς ο Vin Diesel (Toretto) και ο Jason Momoa (Dante).

Διάβασε επίσης: CREED III: Έρχεται η ταινία που όλοι περιμέναμε (trailer)

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version