Διάφορα
5,779 προβολες

Έτσι θα κλειδώσεις τον Netflix λογαριασμό σου με ένα Pin

Έτσι θα κλειδώσεις τον Netflix λογαριασμό σου με ένα Pin

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε πως μπορείς να κλειδώσεις τον Netflix λογαριασμό σου με ένα pin ώστε να προστατέψεις τα δεδομένα σου από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ή γενικά άτομα που μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν.

Το Netflix αποτελεί την κορυφαία ιστοσελίδα streaming σειρών και ταινιών. Ο κάθε χρήστης έχει το δικό το προφίλ στο οποίο δημιουργεί συγκεκριμένη λίστα αγαπημένων ενώ διατηρεί την σειρά των επεισοδίων στις σειρές που παρακολουθεί. Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας χρήστης του Netflix είναι να αποκτούν πρόσβαση και άλλα άτομα τα οποία παρακολουθούν τις ίδιες σειρές και χαλάνε την σειρά επεισοδίων.

Επιπρόσθετα, αν και το Netflix παρέχει την δυνατότητα για δημιουργία ενός παιδικού προφίλ, το παιδί άνετα μπορεί να αλλάξει το προφίλ και να δει σειρές που δεν πρέπει ή να χαλάσει την λίστα σου. Αν λοιπόν και εσύ αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα, σου έχουμε την λύση!

Πώς να κλειδώσεις τον Netflix λογαριασμό σου με ένα Pin

Ο τρόπος λοιπόν να προστατέψεις τον λογαριασμό σου στο Netflix είναι να δημιουργήσεις έναν κωδικό Pin. Προκειμένου να το επιτύχεις αυτό θα πρέπει να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix και να ακολουθήσεις τα παρακάτω εύκολα βήματα:

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες σειρές στο Netflix που θα κολλήσεις αυτόν τον χρόνο!

1. Αρχικά θα πρέπει να μετακινήσεις τον κέρσορα του ποντικού στο εικονίδιο του προφίλ σου στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης και να επιλέξεις την ενότητα «Λογαριασμός».

βήματα για να κλειδώσεις τον Netflix λογαριασμό σου με ένα Pin

2. Αφού σου ανοίξει το μενού με τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να κατεβείς στην ενότητα «ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΓΟΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ», να εντοπίσεις το προφίλ που επιθυμείς να κλειδώσεις και να πατήσεις το βέλος στα δεξία.

Κλείδωμα λογαριασμού netflix

3. Στο μενού που θα σου ανοίξει θα πρέπει να επιλέξεις την επιλογή «κλείδωμα προφίλ».

κλείδωμα netflix

4. Στο επόμενο στάδιο θα σου ζητήσει να τοποθετήσεις τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείς γενικά στον λογαριασμό του Netflix.

βήμα 4ο

5. Στο τελευταίο στάδιο θα επιλέξεις το κουτί «Να απαιτείται PIN για την πρόσβαση στο προφίλ τάδε», τοποθετείς τον τετραψήφιο κωδικό και πατάς «Αποθήκευση». Μάλιστα, όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχει και η δυνατότητα να απαιτείται Pin και για την προσθήκη νέων προφίλ στον λογαριασμό.

Έτσι θα κλειδώσεις τον Netflix λογαριασμό σου με ένα Pin

Αφού ολοκληρώσεις όλα τα ανωτέρω βήματα, την επόμενη φορά που θα συνδεθείς στο προφίλ σου στο Netflix θα δεις ότι έχει ένα λουκέτο κάτω από την φωτογραφία του προφίλ και όταν πατήσεις να εισέλθεις θα σου ζητήσει να εισάγεις τον τετραψήφιο κωδικό. Έτσι λοιπόν θα κλειδώσεις τον Netflix λογαριασμό σου με ένα Pin. Ελπίζουμε να σου φάνηκε χρήσιμος ο συγκεκριμένος οδηγός.

Διάβασε επίσης: Online ταινίες και σειρές – Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: