Κινητά NewsΝέα
3,492 προβολες

Έρχεται το Google Wallet που θα αντικαταστήσει το Google Pay

Έρχεται το Google Wallet που θα αντικαταστήσεις το Google Pay

Όσο προχωράει ο καιρός τόσο παρατηρούμε πως όλα τα πράγματα ψηφιοποιούνται. Ήδη εδώ και χρόνια υπάρχουν τα ψηφιακά πορτοφόλια, τα οποία μας επιτρέπουν να κάνουμε πληρωμές μέσω του κινητού μας τηλεφώνου. Ωστόσο, βλέπουμε πως όλες οι συναφείς υπηρεσίες ανανεώνονται. Πριν έναν μήνα είδαμε τις ανανεώσεις της Samsung για το Samsung Wallet. Τώρα είναι η σειρά της Google, η οποία φέρνει το Google Wallet, που θα αντικαταστήσει το γνωστό σε όλους Google Pay.

Διάβασε επίσης: Galaxy Enhance-X: Η νέα δωρεάν AI εφαρμογή της Samsung για επεξεργασία φωτογραφιών

Το Google Wallet κυκλοφορεί ήδη σε κάποιες χώρες!

Ήδη από τις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, η Google μας είχε πληροφορήσει για το επερχόμενο Google Wallet, όπως μπορείς να δεις και στο παραπάνω βίντεο. Όμως, τώρα η υπηρεσία αποτελεί μία πραγματικότητα. Ειδικότερα, το Google Wallet έχει αρχίσει ήδη να εμφανίζεται στα κινητά ορισμένων χρηστών. Να πούμε βέβαια, πως δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε όλες τις χώρες. Στην Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Αναμένουμε να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας το επόμενο σύντομο διάστημα.

Προς το παρόν το Google Wallet εμφανίζεται ως ενημέρωση στο ήδη υπάρχον Google Pay. Ωστόσο, σιγά σιγά η νέα υπηρεσία θα αντικαταστήσει πλήρως την παλιά. Και πέραν του ονόματος, το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Google θα παρέχει και ορισμένες νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

Αυτό σημαίνει ότι το Google Wallet δε θα αφορά μόνο σε πληρωμές μέσω του κινητού μας, αλλά και σε πολλά άλλα. Συγκεκριμένα, το ψηφιακό πορτοφόλι της Google θα συγκεντρώνει μαζί με τις πιστωτικές/χρεωστικές μας κάρτες, και την ταυτότητά μας, το φοιτητικό/μαθητικό πάσο, ψηφιακά κλειδιά και πολλά ακόμη.

Βλέποντας όλες αυτές τις ενημερώσεις που πραγματοποιούνται στη βιομηχανία των digital wallets, μας κάνει πραγματικά να απορούμε για το αν οι αλλαγές είναι ουσιαστικές. Η απάντηση είναι πως οι υπηρεσίες αυτές και οι αντίστοιχες αναβαθμίσεις τους μπορούν να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα και να μας γλιτώσουν πολύ χρόνο. Αντικειμενικά, η συγκέντρωση όλων των στοιχείων και μέχρι τώρα έντυπων εγγράφων μας σε μία “εφαρμογή” στο κινητό μας απλοποιεί όλες τις διαδικασίες. Μένει μόνο να δούμε αν το Google Wallet θα είναι απλό στη χρήση!

Διάβασε επίσης: Τουρισμός για όλους: Μέχρι πότε οι αιτήσεις; – Ποιοί απορρίπτονται;

Tags: , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: