Διάφορα
1,090 προβολες

Emojis και Reactions στο Zoom: Πώς να κάνεις τις online συναντήσεις πιο διασκεδαστικές

Από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό με τον covid και τα lockdowns αυξήθηκε ραγδαία η ανάγκης για online συναντήσεις. Βάσει αυτού, πάρα πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσεις ειδικές πλατφόρμες που υποστηρίζουν τις διαδικτυακές συναντήσεις. Μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες είναι το Zoom. Το Zoom φιλοξενεί καθημερινά άπειρες διαδικτυακές συναντήσεις, συνέδρια ακόμη και απλές βιντεοκλήσεις. Επειδή όμως δεν είναι πάντα ευχάριστο ή ενδιαφέρον να παρακολουθείς . μία παρουσίαση, υπάρχουν τρόποι για να γίνει όλη αυτή η εμπειρία πιο διασκεδαστική. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα μάθεις πώς να βάζεις emojis στο Zoom. Με αυτόν τον τρόπο οι συνομιλίες στο Zoom θα γίνουν σίγουρα πιο διασκεδαστικές.

Πώς να βάζεις emojis στο Zoom

Τα emojis ουσιαστικά σου επιτρέπουν να δίνεις ένα τρόπον τινά feedback στη συνομιλία του Zoom χωρίς να διακόπτεις τη ροή της συζήτησης. Βέβαια, για να μπορείς να βάζεις emojis στα meetings στο Zoom πρέπει να έχεις ορισμένες εκδόσεις στο σύστημά σου. Συγκεκριμένα, η συσκευή σου πρέπει να υποστηρίζει:

Windows 7 (ή νεότερη έκδοση)

macOS: 10.9 (η νεότερη έκδοση)

Android: 5.0x (ή νεότερη έκδοση)

iOS: 8.0 (ή νεότερη έκδοση)

Αν το σύστημα στη συσκευή σου χρησιμοποιεί μία από τις παραπάνω εκδόσεις, τότε θα πρέπει μόνο να ακολουθήσεις αυτά τα 4 απλά βήματα:

 1. Μπες σε ένα Zoom Meeting
 2. Πήγαινε στο Chat
 3. Άνοιξε τη λίστα με τα emojis (έχουν για εικονίδιο μία φατσούλα)
 4. Διάλεξε όποιο θέλεις και αυτομάτως μπαίνει στο chat

Τα 7 διαθέσιμα reactions στην πλατφόρμα

Η πλατφόρμα σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να αντιδράς, όταν παρακολουθείς για παράδειγμα ένα μάθημα, μία παρουσίαση ή οτιδήποτε άλλο. Η αντίδραση αυτή έχει τη μορφή κάποιων emojis. Ουσιαστικά, χρησιμοποιείς αυτά τα emojis για να δείξεις το ενδιαφέρον σου αναφορικά με τα όσα παρακολουθείς. Η δυνατότηα χρήσης των reactions έχει κάνει το zoom και πιο επαγγελματικό, αλλά και πιο διασκεδαστικό.

Για παράδειγμα, όταν σε έχουν βάλει σε σίγαση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα reaction για να δείξεις σε αυτόν που μιλάει, αν σου αρέσει η παρουσίασή του ή όχι. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα reaction για να δείξεις ότι θέλεις να προσθέσεις κάτι πάνω στο θέμα τις συζήτησης. Βέβαια, το κακό είναι ότι προς το παρόν τα reactions στο Zoom είναι μόνο 7. Τα 7 αυτά reactions είναι τα εξής:

 1. Clap
 2. Thumbs Up
 3. Joy
 4. Open Mouth
 5. Hearth
 6. Tada
 7. Raise Hand

Διάβασε επίσης: Διαφημίσεις τέλος: Πώς να δεις βίντεο στο Youtube χωρίς διαφημίσεις

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: