Κινητά NewsΝέα
2,321 προβολες

Έλεγχος στο Tiktok: Η πλατφόρμα βάζει φίλτρα στη σελίδα “For You”

Έλεγχος στο Tiktok Η πλατφόρμα βάζει φίλτρα στη σελίδα For You

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο ότι παρά την απίστευτη δημοτικότητά του, το Tiktok μπορεί να καταστεί επικίνδυνο. Όμως, μαθαίνουμε ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αυτό προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Ειδικότερα, σε λίγο καιρό ο έλεγχος στο Tiktok θα γίνει ευκολότερος, καθώς ο κάθε χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί φίλτρα στη σελίδα “For You”.

Διάβασε επίσης: Blackout Challenge: Επιτέλους το Tiktok συμμορφώνεται

Ο έλεγχος στο Tiktok: Οι αλλαγές στη σελίδα “Για εσάς”

Στη ροή βίντεο του Tiktok μπορείς να βρεις δύο σελίδες. Η μία είναι το “Ακολουθείτε” και η άλλη είναι το “Για εσάς”. Η πρώτη προφανώς σου εμφανίζει βίντεο από άτομα που ακολουθείς, ενώ η δεύτερη σου εμφανίζει βίντεο βάσει του θέματος που παρακολουθείς περισσότερο. Ο αλγόριθμος δηλαδή επιλέγει τι θα σου εμφανίσει. Και αυτό προφανώς μπορεί να έχει κάποια θετικά, αλλά και έχει και τα αρνητικά του.

Αυτό λοιπόν προσπαθεί να αλλάξει το Tiktok εισάγοντας δύο φίλτρα. Με τα φίλτρα αυτά ο έλεγχος της ροής των βίντεο στη σελίδα “For you” στο Tiktok θα γίνει ευκολότερος.

Έλεγχος στο Tiktok: Η πλατφόρμα βάζει φίλτρα στη σελίδα "For You"

Ειδικότερα, το πρώτο από τα δύο φίλτρα που αναμένουμε να βάλει το Tiktok στην πλατφόρμα του και έχει το όνομα Content Levels, έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την εμφάνιση περιεχομένου για ενηλίκους όλων των τύπων σε νεαρούς χρήστες.

Το δεύτερο φίλτρο έχει να κάνει με την επανειλημμένη προβολή. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως το Tiktok μπορεί να σου εμφανίσει κάποια βίντεο με “ευαίσθητο περιεχόμενο”, όπως η δίαιτα ή η κατάθλιψη, αλλά δε θα σε “πνίγει” εμφανίζοντας στη ροή σου συνεχώς τέτοιου είδους βίντεο.

Παράλληλα με αυτά τα φίλτρα θα μπορείς να καθορίσεις συγκεκριμένες λέξεις ή hashtags που δεν θέλεις να βλέπεις στις ροές σου και η εφαρμογή θα τις φιλτράρει αυτόματα.

Αντικειμενικά, ο έλεγχος της ροής βίντεο στο Tiktok ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Η κίνηση αυτή μοιάζει εξαιρετική. Θα μπορέσει να απογειώσει την πλατφόρμα, ενώ παράλληλα θα μειώσει τον κίνδυνο νεαρής ηλικίας άτομα να έρχονται σε επαφή με ακατάλληλο περιεχόμενο. Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες εβδομάδες για να δούμε ιδίοις όμμασι τις νέες προσθήκες.

Διάβασε επίσης: Μαθήματα διαφήμισης στο Tiktok: Το δωρεάν πρόγραμμα “Follow me”

Tags: , , , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: