ΝέαΠροσφορές
1,299 προβολες

Εκπτώσεις στο Playstation Store – Ήρθε το νέο Playstation Plus

Εκπτώσεις στο Playstation Store - Ήρθε το νέο Playstation Plus

Τα παιχνίδια στις θρυλικές κονσόλες Playstation γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά. Είναι πάρα πολλοί οι εξαιρετικοί τίτλοι που μπορεί να απολαύσει ο κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του. Όμως, δεν είναι όλες οι επιλογές οικονομικά συμφέρουσες. Γι΄ αυτό, είναι πάντα καλό να ψάχνουμε για εκπτώσεις. Σε αυτό λοιπόν το άρθρο θα δεις τις εκπτώσεις στο Playstation Store. Ίσως αξίζει να κάνεις κάποιες αγορές.

Διάβασε επίσης: Το πρώτο Playstation 5 Slim δημιουργήθηκε από Youtuber (βίντεο)

Οι εκπτώσεις στο Playstation Store: Mid-Year Deals & Level Up

Εκπτώσεις στο Playstation Store - Ήρθε το νέο Playstation Plus

Πριν βγει το νέο Playstation Plus με τις 3 συνδρομές, υπήρχε ένα πακέτο εκπτώσεων στο Playstation Store, το οποίο είχε “double discount” για τους συνδρομητές στο PS Plus. Ωστόσο, οι εκπτώσεις αυτές έληξαν. Όμως, υπάρχουν δύο νέα πακέτα, τα οποία είναι καλό να τσεκάρεις πριν λήξουν και αυτά.

Το πρώτο και σημαντικότερο πακέτο που αφορά σε εκπτώσεις στο Playstation Store είναι το “Mid-Year Deals”. Το συγκεκριμένο πακέτο έχει πάρα πολλούς τίτλους σε οικονομικές τιμές.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείς να δεις και στο παραπάνω screenshot από την επίσημη σελίδα του Playstation Store στην Ελλάδα, υπάρχουν 664 items με μεγάλες εκπτώσεις που τρέχουν αυτοί τη στιγμή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το FIFA 22 για το PS4, που μπορείς να πάρεις με 11,89€. Σημειωτέον ότι οι εκπτώσεις στο πακέτο Mid-Year Deals λήγουν στις 6 Ιουλίου.

Το δεύτερο πακέτο σχετικά με τις εκπτώσεις στο Playstation Store είναι το Level Up. Το συγκεκριμένο πακέτο αφορά κυρίως σε εκπτώσεις για επεκτάσεις παιχνιδιών έως και 50%. Μπορείς να το τσεκάρεις κάνοντας κλικ εδώ.

Ήρθε το νέο Playstation Plus

Ήδη από τις 17 Μαΐου σας είχαμε ενημερώσει για το πότε έρχονται και πόσο θα κοστίζουν οι 3 συνδρομές στο ΝΕΟ Playstation Plus. Τα 3 νέα πακέτα συνδρομών λοιπόν, Essential, Extra και Premium, ήρθαν και στην Ευρώπη από εχθές. Με τον τεράστιο κατάλογο που διαθέτει, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το μεσαίο πακέτο, δηλαδή το “Extra”, είναι 100% value for money. Με μία μηνιαία συνδρομή της τάξης των 13,99€ μπορείς να το δοκιμάσεις.

Το PS Premum από την άλλη είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να πάνε αυτήν την εμπειρία με το Playstation Plus ένα βήμα παραπέρα, αλλά και να “κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν”.

Διάβασε επίσης: Διαφημίσεις στο Netflix – Συνεχίζει τις απολύσεις η πλατφόρμα

Tags: , , , , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: