Νέα
1,064 προβολες

Δύο παιχνίδια αξίας 51 Ευρώ δωρεάν, αυτή την εβδομάδα στο Epic Games Store

Mutant Year Zero - Road to Eden

Στο Epic Games Store μπορείτε αυτή την εβδομάδα να κατεβάσετε δωρεάν δύο παιχνίδια. Το Mutant Year Zero και το Hyper Light Drifter. Και τα δύο αποκλειστικά και μόνο για Windows. Το καλό – και τα δύο μαζί αξίας 51 ευρώ. Μέχρι την πέμπτη θα μπορείτε να κατεβάσετε τα παιχνίδια εντελώς δωρεάν.

Hyper Light Drifter (αξία: 15,99 Ευρώ)

Το Hyper Light Drifter από το 2016 είναι ένα φανταστικό Adventure με κλασικά γραφικά των 16 Bit, αλλά με σύγχρονο Game-Engine. Το παιχνίδι κρύβει αποστολές με πολλούς κινδύνους και αγωνία.

Τι χρειάζεται: Τουλάχιστον Windows 7, 1,2-GHZ CPU, 4 GB RAM, DirectX-10 κάρτα Γραφικών και 2 GB χώρο στον σκληρό σου δίσκο.

Hyper Light Drifter
Hyper Light Drifter

Mutant Year Zero – Road to Eden (αξία: 34,99 Ευρώ)

Ειδικά το Mutant Year Zero: Road to Eden προτείνουμε να το κατεβάσετε. Πρόκειτε για ένα παιχίδι στρατιγικής με καφραλέους χαρακτήρες και τεράστιες καμπάνιες για αχόρταγα και κολλημένα παιχτρόνια. Το παιχνίδι φτιάχτηκε από επαγγελματίες από τους ίδιους που σχεδίασαν και προγραμμάτισαν το Hitman αλλά και το Payday.

Mutant Year Zero - Road to Eden
Mutant Year Zero – Road to Eden

Τι θέλεις: Windows 7, Intel Core i5-760/AMD Phenom II X4 965, 6 GB RAM, Nvidia GTX 580 / AMD Radeon HD 7870 και 8 GB χώρο στον σκληρό δίσκο.

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: