Κινητά News
2,659 προβολες

Dynamic island στο Android: Η εφαρμογή στο Google PlayStore με τις 1 εκατομμύριο λήψεις!

Dynamic island στο Android Η εφαρμογή στο Playstore με τις 1 εκατομμύριο λήψεις

Όλοι μιλούν αυτές τις ημέρες για τη νέα συσκευή της Apple, iPhone 14. Πολλά είναι μάλιστα και τα καλά και τα κακά σχόλια. Όσον αφορά όμως στις νέες προσθήκες, η Apple μας έφερε κάτι διαφορετικό, το Dynamic island. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία η Apple προσπάθησε να αξιοποιήσει στο έπακρο την εγκοπή που έχει το iPhone στο πάνω μέρος της οθόνης. Τη χρησιμοποίησε λοιπόν για να εμφανίζει ειδοποιήσεις κλπ με ένα εξαιρετικό animation. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης όμως είναι το πόσο γρήγορα επιχείρησαν οι developers εφαρμογών για android να δημιουργήσουν ένα πανομοιότυπο dynamic island!

Διάβασε επίσης: Ανίχνευση σύγκρουσης στο iPhone/Apple Watch: Πώς δουλεύει αυτή η νέα λειτουργία;

Dynamic Island – dynamicSpot στο android: Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή από το Google Play

Εδώ και περίπου δέκα μέρες γνωρίζαμε ότι οι developers των android εφαρμογών προσπαθούσαν να αναπαραγάγουν το Dynamic island της Apple και να το φέρουν στο android. Και πλέον είναι γεγονός! Συγκεκριμένα, μπορεί ο κάθε χρήστης android να κατεβάσει ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή Dynamic Island – dynamicSpot από το Google Play Store και να δοκιμάσει αυτή τη νέα πινελιά που πρόσθεσε η Apple στα κινητά της iPhone 14 Pro & Pro Max.

Η εφαρμογή έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετά καλές κριτικές και συνολική βαθμολογία 4.1 στο Playstore. Επίσης, βλέπουμε ότι είναι πολλοί οι χρήστες android που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή τη νέα λειτουργία στη συσκευή τους κατεβάζοντας την εφαρμογή. Ειδικότερα, οι λήψεις της εφαρμογής έχουν ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο!

Σημειωτέον πως στην αρχή της κυκλοφορίας του εν λόγω software έγινε λόγος για κάποια σφάλματα που παρουσίαζε η εφαρμογή. Ωστόσο, μαθαίνουμε ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες διορθώσεις.

Να πούμε επίσης πως δεν είναι η μοναδική εφαρμογή που φέρει τη συγκεκριμένη λειτουργία στο android. Απλά αυτή είναι που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής. Και πραγματικά η “ανοιχτή” φύση του android αντικατοπτρίζει την ελευθερία των developers, πράγμα που σημαίνει πως θα δούμε και άλλες αξιόλογες προσπάθειες “μίμησης” του Dynamic island στο κοντινό μέλλον!

Διάβασε επίσης: Στα χνάρια του Tiktok και το Twitter με τα βίντεο σε πλήρη οθόνη

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: