Δωρεάν εφαρμογές
9,460 προβολες

Τα καλύτερα προγράμματα για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών σε Windows

δημιουργία κολάζ φωτογραφιών Fotor

Όταν θέλεις να συγκεντρώσετε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της ζωής σου ή τις καλύτερες φωτογραφίες από ένα συγκεκριμένο γεγονός σε συλλογή φωτογραφιών, ο καλύτερος τρόπος είναι να δημιουργήσεις ένα κολάζ φωτογραφιών. Ένας γρήγορος τρόπος είναι φυσικά μέσω του Instagram το οποίο προσφέρει την λειτουργία δημιουργίας μις συλλογής φωτογραφιών. Ωστόσο η ανάλυση δεν θα είναι αρκετά υψηλή οπότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Windows με τις οποίες θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες εφαρμογές διαθέτουν και μια πληθώρα επιπλέον λειτουργιών όπως εισαγωγή φίλτρων, διάφορα πλέγματα, φόντο κλπ. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Δωρεάν Windows προγράμματα για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών

1. Fotor

δημιουργία κολάζ φωτογραφιών Fotor

Το Fotor αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών. Ωστόσο πέρα από την επεξεργασία φωτογραφιών το Fotor σου παρέχει την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών εύκολα και γρήγορα. Συγκεκριμένα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών λειτουργιών και ειδικότερα Template, Freestyle και Photo Stitching.

Κατέβασε το Fotor εδώ

Σε ενδιαφέρει περισσότερο η επεξεργασία φωτογραφιών; Tα 3 Top δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία φωτογραφιών στα Windows

2. PicsArt

δημιουργία κολάζ φωτογραφιών PicsArt

To PicsArt είναι επίσης ένα κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών. Προσφέρει τρεις διαφορετικές λειτουργίες για την δημιουργία κολάζ και συγκεκριμένα Πλέγμα, Πλαίσιο και Φόντο. Κάθε ένα από αυτά προσφέρει μια πληθώρα διαφορετικών προτύπων που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις πανέμορφα κολάζ. Μάλιστα, μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία του PicsArt είναι ότι μπορείς να προσθέσεις φωτογραφίες τόσο από τον υπολογιστή σου όσο και από  το Flickr, το Instagram, το Facebook κλπ.

Κατέβασε το PicsArt εδώ

3. Photo Joiner

Photo Joiner επεξεργασία φωτογραφιών

Το Photo Joiner δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο και απλό στην χρήση του. Η δημιουργία κολάζ φωτογραφιών γίνεται μια πανεύκολη υπόθεση με το Photo Joiner. Ένα πρόγραμμα για Windows που είναι σχεδιασμένο για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό.  Το Photo Joiner προσφέρει μόνο τις βασικές επιλογές διαμόρφωσης και δεν παρέχονται επιπρόσθετες λειτουργίες όπως πρότυπα κολάζ, κείμενα, αυτοκόλλητα κλπ. ως ανταγωνιστές της. Ωστόσο φτιάχνοντας το κολάζ σου μπορείς να το κοινοποιήσεις εύκολα στα κοινωνικά σου δίκτυα.

Κατέβασε το Photo Joiner εδώ

Διάβασε επίσης: Microsoft Paint – Εναλλακτικά προγράμματα για επεξεργασία φωτογραφιών

4. Pic Collage

Pic Collage

Εάν σου αρέσουν τα απλά πράγματα και όχι τα πολλά εφέ, τότε παρόμοια ευχρηστία με το Photo Joiner έχει και το Pic Collage. Το Cool Collage όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του είναι μια δωρεάν εφαρμογή για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών σε Windows. Το Pic Collage διατηρεί τα πράγματα  απλά. Απλώς προσθέτεις τις φωτογραφίες, επιλέγεις φόντο και μέγεθος, τακτοποιείς τις φωτογραφίες και είσαι έτοιμος.

Κατέβασε το Cool Collage εδώ

5. Phototastic

Phototastic φωτογραφικό κολάζ

Θέλεις να φτιάξεις ένα κολάζ με πολλές φωτογραφίες; Το Phototastic σου επιτρέπει να ομαδοποιήσετε έως και 25 φωτογραφίες στο ίδιο κολάζ. Μάλιστα μπορείς να φορτώσεις τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή από το Flickr και στην συνέχεια να χρησιμοποιήσεις μια σειρά προτύπων. Στις επιπρόσθετες λειτουργίες  της εφαρμογής είναι και η επιλογή περιγράμματος και πλαισίου, τοποθέτηση αυτοκόλλητων, πορσθήκη κειμένου κλπ. Μια ιδιαίτερα εύκολη στην χρήση εφαρμογή για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών.

Κατέβασε το Phototastic εδώ

Διάβασε επίσης: Επεξεργασία φωτογραφιών – Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές

Περισσότερες εφαρμογές για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών

Εάν θέλεις περισσότερες εφαρμογές για να πειραματιστείς με την δημιουργία φωτογραφικών κολάζ μερικές ακόμη είναι:

Θέλεις να επεξεργαστείς ένα βίντεο; Επεξεργασία βίντεο: Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: