GamesΔωρεάν
2,365 προβολες

Δωρεάν παιχνίδια με ζόμπι στο Android: Αυτά είναι τα 6 καλύτερα

δωρεάν παιχνίδια με ζόμπι στο κινητό

Μέσα από τις ταινίες και τις σειρές έχουμε ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι. Πέρα όμως από τις ταινίες με τα ζόμπι, κάθε σωστός gamer έχει παίξει τουλάχιστον ένα παιχνίδι με ζόμπι. Το “The Last of Us” για παράδειγμα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν. Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις επιλογές που έχει κάποιος σε ό,τι αφορά τα δωρεάν παιχνίδια με ζόμπι στο κινητό. Στην παρακάτω λοιπόν λίστα θα δεις τα 6 καλύτερα.

1. UNKILLED – Zombie Games FPS: Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με ζόμπι

Το UNKILLED – Zombie Games FPS είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι με ζόμπι από την Madfinger Games. Στο παιχνίδι παίρνεις τον ρόλο του Joe, που είναι στη Νέα Υόρκη και πρέπει να αντιμετωπίσει το zombie apocalypse. Στόχος σου, όπως είναι προφανές, είναι να σκοτώσεις όλα τα ζόμπι πριν μολύνουν ολόκληρη την πόλη.

Με τα εντυπωσιακά του γραφικά για mobile gaming, τους αμέτρητους τύπους όπλων που μπορείς να πάρεις και την απολαυστική του περιπέτεια, το UNKILLED μπορεί να σου προσφέρει μία πολύ ωραία εμπειρία.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

2. The Walking Dead No Man’s Land

Όπως καταλαβαίνεις, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει να κάνει με τη θρυλική σειρά “Walking Dead”. Έχει πάρα πολλές λήψεις και πάρα πολύ υψηλή βαθμολογία. Ουσιαστικά, το The Walking Dead No Man’s Land είναι ένα role-playing παιχνίδι γρήγορου ρυθμού, στο οποίο οι αποφάσεις που παίρνεις μπορεί να κάνουν τη διαφορά για την επιβίωσή σου.

Ως σύντροφο σε αυτή την περιπέτεια θα έχεις τον Daryl Dixon, που θα σου μάθει πώς να σκοτώνεις τα ζόμπι και να επιβιώνεις. Στο εξαιρετικό αυτό παιχνίδι μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλούς χαρακτήρες από τη δημοφιλή σειρά, ώστε να σκοτώσεις όλα τα ζόμπι στον περίγυρό σου.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

3. Dead Trigger 2: FPS Zombi Game

Το Dead Trigger 2: FPS Zombi Game είναι ένα εξαιρετικό first-person shooting παιχνίδι που θα σε κάνει πραγματικά να νιώσεις ότι ζεις σε έναν άλλον κόσμο. Σε αυτόν λοιπόν τον κόσμο έχει εξαπλωθεί ένας ιός προκαλώντας μεταλλάξεις και απειλώντας το ανθρώπινο είδος με εξαφάνιση.

Οι επιζώντες λοιπόν, μαζί και εσύ αναλαμβάνετε δράση μέσω της αντίστασης, δίνοντας μία μεγάλη μάχη ενάντια σε αυτόν τον και παλεύοντας για την επιβίωσή σας.

Διάβασε επίσης: Τα top 6 δωρεάν παιχνίδια με δράκους για το android κινητό σου

Στο παιχνίδι μπορείς να βελτιώσεις τα όπλα σου και να σώσεις άλλους ανθρώπους. Με τα εξαιρετικά εφέ που διαθέτει σε μεταφέρει πραγματικά στο κέντρο του αγώνα.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

4. DEAD TARGET: Από τα καλύτερα παιχνίδια με ζόμπι που μπορείς να παίξεις offline

Το DEAD TARGET είναι ένα παιχνίδι με υψηλής ποιότητας τρισδιάστατα εφέ, που με τις οπτικές και ηχητικές δυνατότητες σου προσφέρει μια φανταστική και αποκαλυπτική ατμόσφαιρα. Ουσιαστικά, είσαι σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο περίπου το 2040, περίοδο κατά την οποία υπάρχει ένας θανατηφόρος ιός.

Μπορείς να συγκεντρώσεις πολλά αντικείμενα, να πάρεις μία τεράστια ποικιλία όπλων, να παίξεις σε διαφορετικά modes και να ανέβεις στην παγκόσμια κατάταξη με άλλους χρήστες.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

5. Zombie Frontier 3: Sniper FPS

Στο Zombie Frontier 3, οι άνθρωποι κατά την προσπάθειά τους να βρουν ένα καινούριο εμβόλιο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα zombie apocalypse. Έχοντας επιζήσει από αυτήν την επιδημία προσπαθείς να σκοτώσεις τις ορδές από ζόμπι και να επιβιώσεις. Μέσα από ένα τεράστιο οπλοστάσιο με πάνω από 30 διαφορετικά όπλα και χειροβομβίδες, πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές για να μείνεις σώος και ασφαλής.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

6. Zombie Tsunami: Το τελευταίο στη λίστα μας με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια με ζόμπι

Το Zombie Tsunami είναι σίγουρα διαφορετικό από τα παραπάνω παιχνίδια. Είναι εν ολίγοις ένα εξαιρετικό runner game που θα σε κάνει να κολλήσεις.

Ξεκινώντας μόνο με ένα ζόμπι στην αρχή της πίστας, στόχος σου είναι να τρως στο πέρασμά σου αθώους ανθρώπους και να τους μετατρέπεις σε ζόμπι. Μπορείς να φας μεμονωμένα άτομα, αλλά και άτομα μέσα από αυτοκίνητα, λεωφορεία κλπ.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν παιχνίδια με Νίντζα για android κινητά: Αυτά είναι τα 6 καλύτερα

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version