Web
6,273 προβολες

Δημιουργία Instagram λογαριασμού και ανέβασμα από υπολογιστή

Δημιουργία Instagram λογαριασμού

Το Instagram είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αυτή την στιγμή, με εκατομμύρια φωτογραφίες να ανεβαίνουν καθημερινά στην mobile εφαρμογή. Η δημιουργία Instagram λογαριασμού είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία και υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να ανεβάσει ένας χρήστης φωτογραφίες στην υπηρεσία απευθείας από τον υπολογιστή του.

Ως γνωστών, το Instagram βασίζεται αποκλειστικά στις mobile και tablet συσκευές, οπότε δεν παρέχει στους χρήστες του κάποιον επίσημο τρόπο για να ανεβάζουν φωτογραφίες στον λογαριασμό τους απευθείας από τον σταθερό υπολογιστή ή το laptop τους. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που μπορείς να δοκιμάσεις για να το κάνεις αυτό.

Δημιουργία Instagram λογαριασμού

Αν έχεις δημιουργήσει ήδη λογαριασμό, τότε μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη ενότητα για να δεις πως να ανεβάζεις φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή το laptop σου. Εναλλακτικά, αν δεν είσαι χρήστης της υπηρεσίας, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό στην υπηρεσία, χωρίς τη χρήση της εφαρμογής.

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

2. Από εδώ, έχεις δύο επιλογές: Η πρώτη είναι να εγγραφείς στην υπηρεσία μέσω του Facebook λογαριασμού σου. Απλά πατάς στο κουμπί “Log in with Facebook” και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου θα σου ζητήσει να συνδεθείς με τον Facebook λόγαριασμό σου, να δώσεις στην υπηρεσία ορισμένα δικαιώματα και είσαι έτοιμος. Η δεύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό με το email σου (θα έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις τα κοινωνικά σου δίκτυα στην υπηρεσία και αργότερα). Συμπλήρωσε λοιπόν το email, το πλήρες ονοματεπώνυμο σου, ένα username και φυσικά έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και κάνε κλικ στην επιλογή “Next“.

Δημιουργία Instagram λογαριασμού
Δημιουργία Instagram λογαριασμού μέσω του Facebook ή μέσω email.

3. Αν αποφάσισες να εγγραφείς στην υπηρεσία με τη χρήση του προσωπικού σου email, η υπηρεσία θα σε ρωτήσει αν είσαι πάνω ή κάτω των 18-ετών. Επέλεξε την σωστή επιλογή και κάνε κλικ στην επιλογή “Next“.

Δημιουργία Instagram λογαριασμού

4. Τέλεια! Ο λογαριασμός σου δημιουργήθηκε και ως πρώτη σελίδα θα σου εμφανίσει να συνδεθείς με τον Facebook λογαριασμό σου για να βρεις τους φίλους σου, ενώ θα σου παρέχει και κάποιους χρήστες της υπηρεσίας για να ακολουθήσεις.

Δημιουργία Instagram λογαριασμού

Ανέβασμα φωτογραφιών στο Instagram από τον υπολογιστή

Όπως προαναφέραμε παραπάνω, η υπηρεσία δεν παρέχει κάποιον επίσημο τρόπο για τους χρήστες ώστε να ανεβάζουν φωτογραφίες στον λογαριασμό τους εκτός mobile ή tablet συσκευής. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό.

Ανέβασμα φωτογραφιών στο Instagram μέσω του browser

Ανέβασμα φωτογραφιών στο Instagram μέσω του browser

Το κόλπο εδώ είναι να ανοίξεις το Instagram από τον browser σου αλλά με την mobile έκδοση του. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: ο πρώτος είναι να προσθέσεις την ιστοσελίδα στην πλευρική στήλη του Vivaldi browser και ο άλλος είναι πατώντας κάποια κουμπιά στο πληκτρολόγιο σου (από οποιονδήποτε browser κι αν είσαι).

  • Chrome, Opera, Vivaldi: Επισκέψου το Instagram και κάνε δεξί κλικ και επέλεξε «Inspect«. Ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί με τον πηγαίο κώδικα του Instagram. Στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου, κάνε κλικ στο εικονίδιο με το κινητό και το tablet. Είσαι έτοιμος!
  • Firefox: Πάτα το Control + Shift + M στα Windows ή Command + Opt + M στο Mac.
  • Safari: Πάτα Alt + Command + R για να εμφανιστεί το Responsive Design Mode. Επέλεξε μια mobile συσκευή και είσαι έτοιμος.

Στον Chrome, Opera και Safari δεν πρέπει να κλείσεις το παραθυράκι με τον κώδικα ειδάλλως το Instagram θα επιστρέψει στην κανονική του desktop μορφή. Για να μην σε ενοχλεί, μπορείς είτε να το μετακινήσεις στα δεξιά, είτε να το σύρεις προς τα κάτω για να μικρύνει.

Ανέβασμα φωτογραφιών στο Instagram μέσω του Vivaldi Browser

Ανέβασμα φωτογραφιών στο Instagram μέσω του Vivaldi Browser

Ο Vivaldi είναι ένας γρήγορος browser ο οποίος έχει ως κύριο σκοπό να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και χαρακτηριστικά γίνεται στους χρήστες του.

Ο Vivaldi σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το χαρακτηριστικό Web Panels ως πλευρική στήλη μέσα στον browser για να έχεις πάντα τις αγαπημένες σου ιστοσελίδες ένα κλικ μακριά. Όταν πατάς το ‘+‘ εικονίδιο καθώς βρίσκεσαι σε μια σελίδα, ο browser την περνάει στο Web Panels και την εμφανίζει στη συνέχεια με τη
mobile μορφή της.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να έχεις το Instagram στο Web Panels και να ανεβάζεις φωτογραφίες, να κάνεις likes, να σχολιάζεις και πάει λέγοντας απλά κάνοντας ένα κλικ στο εικονίδιο της ιστοσελίδας.

Μπορείς να κατεβάσεις τον Vivaldi από το vivaldi.com και να δοκιμάσεις αυτόν τον καταπληκτικό browser εντελώς δωρεάν.


Η δημιουργία Instagram λογαριασμού και το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω του υπολογιστή είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: