Κινητά News
1,602 προβολες

Διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος των smatphones φέρνει η Glance

Διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος των smatphones φέρνει η Glance

Αντικειμενικά, όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε μπροστά από μία οθόνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα αυτή η οθόνη είναι του κινητού μας. Γενικότερα, μας είναι πολύ δύσκολο να έχουμε το κινητό μας κλειστό, ή έστω και κλειδωμένο. Όμως, στο άμεσο μέλλον, και κλειδωμένο να το έχουμε, πάλι θα αποχαυνωνόμαστε, καθώς σύμφωνα με αναφορές θα υπάρχουν διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος του κινητού μας.

Διάβασε επίσης: Πώς βγάζουν λεφτά τα social media αφού είναι δωρεάν;

Διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος

Διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος των smatphones φέρνει η Glance

Η οθόνη κλειδώματος αποτελεί ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας. Ωστόσο, από δω και στο εξής θα συνιστά πέραν αυτού και μία ακόμα επιφάνεια στην οποία οι εταιρείες μπορούν να τοποθετούν πληροφορίες, εφαρμογές, ακόμη και διαφημίσεις. Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές, η Glance, θυγατρική εταιρεία της InMobi Group, που ασχολείται με το περιεχόμενο των οθονών κλειδώματος, έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με εταιρείες παραγωγής smatphones στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πώς θα λειτουργεί λοιπόν αυτό το concept με τις οθόνες κλειδώματος;

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως θα λειτουργεί αυτή η εμφάνιση διαφημίσεων στις οθόνες των κινητών μας, όταν τα έχουμε κλειδωμένα. Εν ολίγοις, η Glance προσφέρει ένα περιστρεφόμενο σύνολο από τίτλους ειδήσεων, βίντεο, κουίζ, παιχνίδια και φωτογραφίες που εμφανίζονται κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη του τηλεφώνου μας. Μπορείς να το σκεφτείς καλύτερα ως τη ροή των βίντεο στο Tiktok. Και προφανώς όλα αυτά τα στοιχεία στην οθόνη κλειδώματος θα είναι γεμάτα με διαφημίσεις.

Και σίγουρα το όλο concept θα έχει τεράστια απήχηση σε διαφημιστικές εταιρείες. Η Glance μάλιστα, τον Ιούνιο, πραγματοποίησε το Glance Live Fest, ένα εικονικό τριήμερο φεστιβάλ που έλαβε χώρα εξ ολοκλήρου στις οθόνες κλειδώματος των χρηστών. Μετέδιδε συναυλίες και διαδραστικές προκλήσεις, live σεμινάρια και συνεντεύξεις, καθώς και ένα σωρό περιεχόμενο ζωντανών αγορών, σε περισσότερους από 70 εκατομμύρια χρήστες.

Πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία! Ό,τι και να κάνουμε από εδώ και στο εξής όταν χρησιμοποιούμε μία ηλεκτρονική συσκευή, θα πέφτουμε πάνω σε αμέτρητες ενοχλητικές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος των smartphones μας είναι μόνο η αρχή της κατρακύλας!

Διάβασε επίσης: Διαφημίσεις στο Disney Plus: Πόσο θα διαρκούν και πώς θα προστατεύει τα παιδιά;

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: