Δωρεάν προγράμματα
2,511 προβολες

Comodo Internet Security – Δωρεάν προστασία από ιούς και malware

Comodo Internet Security - Δωρεάν προστασία από ιούς και malware

Το Comodo Internet Security είναι ένα δωρεάν Antivirus και Firewall πρόγραμμα το οποίο παρέχει μεγάλη προστασία από ιούς και malware, ενώ ταυτόχρονα κρυπτογραφεί την online σύνδεση των χρηστών όταν επισκέπτονται ιστοσελίδες για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν Firewalls για τα Windows – Αυτά είναι τα καλύτερα

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα δωρεάν Antivirus από ανταγωνιστικές εταιρείες, το Comodo Internet Security παίρνει την πρωτιά χάρη στο δωρεάν ενσωματωμένο Firewall που παρέχει στους χρήστες του. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικά όπως η προστασία από Spyware, η DDP λίστα, το game mode και το φιλτράρισμα των online ιστοσελίδων είναι επίσης διαθέσιμα μέσω του προγράμματος.

Comodo Internet Security – Σημαντικά χαρακτηριστικά

Comodo Internet Security - Δωρεάν προστασία από ιούς και malware

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το Comodo Internet Security κρυπτογραφεί όλες τις συνδέσεις που γίνονται μεταξύ των διακομιστών και του υπολογιστή, αποκλείει πιθανούς ιούς από σελίδες και έχει δικό του ενσωματωμένο σύστημα για να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους γίνεται από το σύστημα του χρήστη. Άλλα χαρακτηριστικά που παρέχει είναι και τα παρακάτω:

Deny Protection™ (DDP)

Επιβεβαιώνει μέσω της whitelist του αν τα αρχεία και οι εφαρμογές σε έναν υπολογιστή είναι ασφαλείς για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα του χρήστη.

Prevention-based προστασία

Χρησιμοποιεί ένα συσσωρευτικό δίκτυο Firewall και Antivirus για την αποφυγή κακόβουλων αρχείων στο σύστημα. Με αυτό τον τρόπο, απορρίπτει κάθε πιθανή επίθεση κακόβουλου λογισμικού από προεπιλογή, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να ρυθμίσει το πρόγραμμα.

Auto Sandbox Technology

Με αυτή την τεχνική, όταν το Comodo Internet Security βρίσκει κακόβουλα αρχεία στο σύστημα του χρήστη, θα περνάει σε ένα εικονικό περιβάλλον ώστε να μην αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή, και στη συνέχεια ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τα διαγράψει ή να επιτρέψει την πρόσβαση τους.

Spyware Σάρωση

Σαρώνει όλο το σύστημα για malware και καθαρίζει οτιδήποτε απειλεί τον υπολογιστή, τους δίσκους και το registry του λειτουργικού συστήματος.

Cloud Antivirus

Ακόμη κι όταν ο χρήστης δεν έχει ενημερώσει το πρόγραμμα, το Comodo Internet Security περιλαμβάνει cloud antivirus το οποίο παραμένει συνεχώς ενημερωμένο.

Cloud based Whitelisting

Η τεράστια λίστα του Comodo Internet Security έναντι των κακόβουλων ιών και προγραμμάτων βρίσκεται συνεχώς στο cloud και ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.

Comodo Internet Security - Δωρεάν προστασία από ιούς και malware

Προστασία από κακόβουλες ιστοσελίδες

Το χαρακτηριστικό “SecureDNS” φιλτράρει συνεχώς όλες τις κακόβουλες ιστοσελίδες και σε ενημερώνει πότε είναι μια ασφαλής, και πότε όχι.

Game Mode

Όταν βρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι, το Comodo Internet Security θα σε ενημερώσει με pop-up ειδοποίηση για το αν βρήκε ιό ή malware στο σύστημα σου, ώστε να είσαι πάντα ενημερωμένος για την ασφάλεια σου.

Διαχείριση εφαρμογών και προγραμμάτων

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ποια προγράμματα και ποιες εφαρμογές θέλεις να τρέχουν στο σύστημα σου.

Σάρωση ιών με ένα κλικ

Οι χρήστες των Windows έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν όλα τα αρχεία του συστήματος τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Φιλικό περιβάλλον χρήσης

Το περιβάλλον χρήσης του Comodo Internet Security είναι φιλικό προς κάθε αρχάριο χρήστη, με αποτέλεσμα να μπορεί ο καθένας να ρυθμίσει το πρόγραμμα και να το χρησιμοποιήσει σωστά.

Απαιτήσεις συστήματος:

Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Vista / XP SP2 32-bit / 64-bit 152 MB RAM / 400 MB χώρος στο δίσκο.

Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν από εδώ.

Εσύ χρησιμοποίησες το Comodo Internet Security στον υπολογιστή σου; Κι αν ναι, πως σου φάνηκε; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: