Κινητά NewsΝέα
3,283 προβολες

Aπεριόριστα δωρεάν MB ή λεπτά ομιλίας στο What’s up της Cosmote: Τι ισχύει;

ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστα MB ή λεπτά ομιλίας στο What's up της Cosmote

Το ίντερνετ είναι κάτι που συντροφεύει όλους τους ανθρώπους οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κάθε φορά που “ξεμένουμε” από δεδομένα μας πιάνει ταραχή. Γι’ αυτόν τον λόγο, πολλές φορές οι πάροχοι στην Ελλάδα δίνουν δωρεάν κάποια “ολιγοήμερα” πακέτα για MB. Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, που οι χρήστες του What’s up της Cosmote έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απεριόριστα ΔΩΡΕΑΝ MB για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Τι ισχύει λοιπόν;

Διάβασε επίσης: Έτερος Εγώ Νέμεσις: Τελείωσαν τα γυρίσματα – Δες το βίντεο των backstage της κορυφαίας σειράς

Aπεριόριστα Δωρεάν MB ή λεπτά ομιλίας μέσω της εφαρμογής του What’s up της Cosmote

ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστα MB ή λεπτά ομιλίας στο What's up της Cosmote

Η Cosmote λοιπόν, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν, έβγαλε ένα πακέτο για απεριόριστα δεδομένα για το προσεχές τριήμερο. Συγκεκριμένα, το δωρεάν αυτό πακέτο αφορά σε απεριόριστα MB ή λεπτά ομιλίας, τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταναλώσουν από την Παρασκευή 10/6 και ώρα 6 το απόγευμα (18:00) έως και τη Δευτέρα 13/6 στις 12 παρά 1 το βράδυ (23:59).

Όπως μπορείς να δεις στην εφαρμογή της What’s up, ο κάθε χρήστης θα μπορέσει να ενεργοποιήσει μόνο τη μία από τις δύο επιλογές, δηλαδή είτε τα απεριόριστα δωρεάν MB είτε τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Μάλιστα, θα πρέπει να έχει ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας του τουλάχιστον μία φορά από τις 1/5.

Επίσης, να τονίσουμε πως τα MB ή τα λεπτά ομιλίας από αυτό το δωρεάν πακέτο, τα οποία δε θα είναι διαθέσιμα για περιαγωγή, θα καταναλώνονται πρώτα σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Το πακέτο αυτό μπορεί ο κάθε χρήστης του What’s up να το ενεργοποιήσει από τώρα, ώστε να μην το ξεχάσει μέχρι την παρασκευή. Απλά μπαίνοντας στην εφαρμογή θα μπορεί να δει τη σχετική ανακοίνωση και μόλις πατήσει σε αυτήν θα κληθεί να διαλέξει το “πάρε ΟΜΙΛΙΑ” ή το “πάρα ΜΒ”.

Η καλοκαιρινή (επί πληρωμή) προσφορά της What’s up για απεριόριστα GB

ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστα MB ή λεπτά ομιλίας στο What's up της Cosmote

Σίγουρα το παραπάνω πακέτο θα βοηθήσει πολύ όσους έχουν κανονίσει ένα ταξιδάκι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ωστόσο, η What’s up, όπως και άλλες χρονιές, έχει ήδη βγάλει και ένα επί πληρωμή πακέτο για απεριόριστα δεδομένα για το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, το πακέτο αυτό κοστίζει 9,90€ και αφορά στην κατανάλωση απεριόριστων GB μέσα σε έναν μήνα. Τα απεριόριστα αυτά data είναι διαθέσιμα και σε περιαγωγή στην ΕΕ.

Να πούμε κλείνοντας πως η προσφορά θα μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 2 φορές εντός 30 ημερών και θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Αυγούστου, δηλαδή 31/8.

Διάβασε επίσης: Οι ανακοινώσεις της Apple στο ετήσιο συνέδριο WWDC: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Tags: , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: