ΔιάφοραΝέα
4,424 προβολες

Among us, Τι είναι και γιατί έγινε τόσο δημοφιλές;

Τι είναι το Among Us; Παρόλο που έκανε πρεμιέρα το 2018, έγινε γνωστό κυρίως τον περασμένο μήνα. Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι η εξής: Υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός απατεώνων και συνεργατών. Ο στόχος των απατεώνων είναι να δολοφονήσουν τους συνεργάτες ενώ η αποστολή των συνεργατών είναι να ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες εργασίες στο χάρτη ή να μάθουν ποιοι είναι οι απατεώνες πριν οι τελευταίοι τους δολοφονήσουν. Παρότι με μια πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα κανονικό παιχνίδι, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αν το δοκιμάσεις θα διαπιστώσεις ότι ίσως περάσουν τρεις ώρες χωρίς να το καταλάβεις! Δεν είναι τυχαίο, ότι το εθιστικό Among Us έχει σαρώσει την κοινότητα των gamers σε δημοτικότητα, όμως γιατί και πώς συνέβη αυτό;

1. Πώς έγινε τόσο δημοφιλές;

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε το 2018 αλλά έγινε πολύ δημοφιλές τους τελευταίους δύο μήνες. Πολλά μεγάλα ονόματα από το χώρο του streaming καθώς και Youtubers όπως οι Ninja, DrLupo και πολλοί άλλοι, άρχισαν να παίζουν μεταξύ τους, να μεταδίδουν σε ζωντανή ροή του προγράμματός τους και να ανεβάζουν βίντεο των ίδιων να παίζουν με τους φίλους τους στο YouTube. Δεδομένου ότι αυτοί οι YouTubers έχουν μεγάλο κοινό, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη γρήγορη εξάπλωσή του, επειδή όσο περισσότερο παιζόταν το Among Us, τόσο πιο δημοφιλές γινόταν.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για τη δημοτικότητα του Among Us είναι η τιμή του και πώς μπορείς να το αποκτήσεις. Το Among Us είναι δωρεάν στο Google Play Store και στο App Store. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης συσκευών Apple και Android μπορεί να το παίξει δωρεάν. Αυτό επιτρέπει σε όλους τους φίλους σου να παίζουν μαζί σου χωρίς να πληρώσουν για το παιχνίδι. Από την εμπειρία μου, το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν συμμετέχουν φίλοι σου, μετατρέπεται σε μια απίστευτα όμορφη και διασκεδαστική δραστηριότητα και είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να απολαύσεις για ώρες μέχρι το τέλος του με αμείωτο ενδιαφέρον.

2. Πόσο κοστίζει;

Το Among Us είναι δωρεάν, οπότε πώς βγάζει χρήματα το παιχνίδι; Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν διαφημίσεις προς άλλες εταιρείες, καθώς και αισθητικές αναβαθμίσεις που κοστίζουν χρήματα και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να ντύσεις το χαρακτήρα σου και να του δώσεις ένα μοναδικό look. Το Among Us κοστίζει μόλις τέσσερα ευρώ, μια τιμή που είναι πολύ καλή, στο Steam. Το Steam είναι ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Το όφελος με την πληρωμή των τεσσάρων ευρών μέσω Steam είναι ότι δε θα υπάρχουν διαφημίσεις στο παιχνίδι. Το Among Us βρίσκεται σε υψηλή κατάταξη στο Steam από όλα τα παιχνίδια του και είναι το #1 στο App Store στην κατηγορία δωρεάν παιχνιδιών. Αυτό επιτρέπει στο παιχνίδι την προβολή του σε περισσότερα άτομα και διευρύνει την ανάπτυξη και το εισόδημά του.

Εάν δεν έχεις προσπαθήσει ακόμα να παίξεις το Among Us, σου προτείνω να το κάνεις. Είναι δωρεάν και πολύ διασκεδαστικό να παίζεις με μια ομάδα φίλων. Εάν δε σου αρέσει, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή μπορείς απλώς να διαγράψεις την εφαρμογή από το τηλέφωνό σου χωρίς να αισθάνεσαι ότι σπατάλησες τα χρήματά σου για ένα παιχνίδι. Το Among Us έχει προκαλέσει μια παγκόσμια αίσθηση η οποία δε φαίνεται ότι θα σταματήσει σύντομα.

Κατέβασε το Among Us για

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: