Νέα
1,798 προβολες

Ακύρωση πτήσεων από την EasyJet: Πάνω από 200 πτήσεις ακυρώνονται τις επόμενες ημέρες

Ακύρωση πτήσεων από την EasyJet Πάνω από 200 πτήσεις ακυρώνονται τις επόμενες ημέρες

Τα μέτρα για τον κορονοϊό χαλαρώνουν σε όλο τον κόσμο πλην ορισμένων εξαιρέσεων. Αυτό, όπως είναι λογικό, έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να προγραμματίζει τα ταξίδια του. Σε προηγούμενο άρθρο μάλιστα έχουμε δει τον όρο που χρησιμοποιείται εδώ και κάποιο διάστημα, τα “Ταξίδια Εκδίκησης”. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των ανθρώπων παγκοσμίως για ταξίδια φέρνει τις αεροπορικές εταιρείες αντιμέτωπες με διάφορα προβλήματα. Κάποιες από τις εταιρείες είχαν κάνει έναν σωστό προγραμματισμό, άλλες ανεβάζουν τις τιμές στα εισιτήρια για να αντισταθμίσουν τη ζημία που υπήστησαν λόγω του κορονοϊού και άλλες ακυρώνουν πτήσεις. Συγκεκριμένα, η EasyJet μετά τη μείωση των θέσεων στα αεροσκάφη της λόγω της έλλειψης προσωπικού, προχωρά τώρα σε ακύρωση πτήσεων.

Διάβασε επίσης: Εισιτήρια στη Ryanair: Θα ανέβουν τελικά οι τιμές στα αεροπορικά ή θα πέσουν;

Ακύρωση πτήσεων από την EasyJet

Ακύρωση πτήσεων από την EasyJet Πάνω από 200 πτήσεις ακυρώνονται τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τελευταία νέα η βρετανική εταιρεία, που κάνει “θραύση” γενικά λόγω των χαμηλών σχετικά τιμών στα εισιτήρια, ακυρώνει πάρα πολλές πτήσεις.

Ο συνολικός αριθμός των ακυρώσεων στις πτήσεις της EasyJet δεν μπορεί να υπολογιστεί, αλλά σύμφωνα με αναφορές η βρετανική αεροπορική ακυρώνει 24 πτήσεις την ημέρα από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου. Να πούμε επίσης πως οι ακυρώσεις αυτές έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να συνεχιστούν έως και τις 6 Ιουνίου.

Διάβασε επίσης: Έκπτωση – επιδότηση για ηλεκτρικές συσκευές έρχεται τον Ιούνιο

Η Easyjet αντιμετωπίζει όπως φαίνεται πάρα πολλά προβλήματα αναφορικά με τον προγραμματισμό και την εκτέλεση των πτήσεων λόγω κυρίως της έλλειψης του απαραίτητου ανθρωπίνου δυναμικού αλλά και τεχνικών προβλημάτων που σχετίζονται με το τμήμα IT της εταιρείας.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ που ήθελαν να ταξιδέψουν από την πόλη τους στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τον χθεσινοβραδινό τελικό του Champions League αντιμετώπισαν ζητήματα λόγω των ακυρώσεων στις πτήσεις με αποτέλεσμα να ψάξουν εναλλακτικές.

Η ίδια η εταιρεία έχει ζητήσει συγγνώμη για τα προβλήματα αυτά τα οποία αν μη τι άλλο φέρνουν αναταραχές και καθυστερήσεις στα αεροδρόμια της Αγγλίας.

Ας ελπίσουμε μόνο ότι η ακύρωση πτήσεων από την EasyJet θα διαρκέσει όντως μέχρι τις 6 Ιουνίου και δε θα έχει συνέχεια ούτε στο εξωτερικό αλλά ούτε και στα ταξίδια από και προς τη χώρα μας το επόμενο διάστημα.

Διάβασε επίσης: 300€ “στο χέρι” για διακοπές στη Σάμο και 150€ για τη Βόρεια Εύβοια: Δες αν τα δικαιούσαι

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: