Νέα
876 προβολες

Άκυρο του Elon Musk στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter

Τελικά, δε θα ενταχθεί ο Elon Musk στο διοικητικό συμβούλιο της Twitter σύμφωνα με ανακοίνωση του CEO της εταιρείας.

Λίγες μέρες αφότου ο Elon Musk απέκτησε μετοχές ύψους 9,2% στην Twitter, του έγινε πρόταση να ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Παρά ταύτα, το Σάββατο 9 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που επρόκειτο να ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο τα πράγματα άλλαξαν.

Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν ότι αυτές οι φήμες περί ένταξης του Elon Musk στο ΔΣ ήταν μέρος της γενικότερης επικριτικής στάσης του προς το Twitter. Η ανακοίνωση του Elon Musk για τη μη υποδοχή της θέσης ήρθε απλά με ένα emoji, ενώ όλο το Σαββατοκύριακο τα twetts του αφορούσαν σε αλλαγές, τις οποίες πρέπει να κάνει το Twitter.

Οι αλλαγές που θα ήθελε να δει ο Elon Musk στο Twitter

Σύμφωνα με τον Elon Musk το Twitter πρέπει να προβεί σε μερικές αλλαγές. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές που “απαιτεί” ο Elon Musk θα λέγαμε ότι είναι σοβαρές, ενώ άλλες όχι.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων ο Elon Musk πρότεινε την αφαίρεση διαφημίσεων από την πλατφόρμα, τη μετατροπή των κεντρικών γραφείων της εταιρείας σε καταφύγιο αστέγων με τον ισχυρισμό ότι υποστηρίζεται η εξ’ αποστάσεως εργασία και τέλος την αφαίρεση του t από το όνομα twitter.

Ο CEO της Twitter σχολίασε το γεγονός

Ο CEO της Twitter προέβη σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θα εντασσόταν ο Elon Musk στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ωστόσο, μετά την άρνηση τελικά του Elon Musk, ο CEO της εταιρείας δήλωσε ότι παρά τον αρχικό ενθουσιασμό όλων για αυτήν την προσθήκη στο ΔΣ της εταιρείας πρέπει να δοθεί έμφαση στο συμφέρον της εταιρείας.

Σημείωσε βέβαια πως ο Elon Musk παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος και πάντοτε θα δίνεται βάση στις συμβουλές του. Παράλληλα, τόνισε πως παρά τους όποιους περισπασμούς οι στόχοι της εταιρείας είναι αμετάβλητοι και πως πρέπει όλοι να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά.

Διάβασε επίσης: Fix: Το PC μου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση

Tags: ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: