How-ToΔωρεάν
3,273 προβολες

6 δωρεάν ιστοσελίδες για να δεις βίντεο στο Youtube ταυτόχρονα με τους φίλους σου

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να δεις ένα βίντεο στο Youtube με κάποιον φίλο σου αλλά είστε μακριά; Σίγουρα πολλές. Πολλά άτομα όταν θέλουν να δουν ένα βίντεο με κάποιον φίλο που μένει μακριά απλά βάζουν το βίντεο την ίδια ώρα στον υπολογιστή και απλά το σχολιάζουν μέσω κάποιας εφαρμογής τύπου μέσσεντζερ. Το θέμα είναι όμως να γίνει την ίδια ακριβώς στιγμή. Αυτό είναι πολύ πιο διασκεδαστικό. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα μάθεις πώς να δεις βίντεο στο Youtube ταυτόχρονα με τους φίλους σου ΔΩΡΕΑΝ με 6 τρόπους.

1. Watch2Gether

Το Watch2Gether είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να παρακολουθείς βίντεο στο YouTube με άλλους, επειδή δεν απαιτεί να κάνεις εγγραφή για λογαριασμό. Απλώς δημιουργείς ένα δωμάτιο και στη συνέχεια, μπορείς να στείλεις τη διεύθυνση URL, ώστε οι φίλοι σου να μπορούν να συμμετάσχουν.

Χρησιμοποιείς απλά τη λειτουργία αναζήτησης στο επάνω μέρος για να βρεις ένα βίντεο ή να επικολλήσεις έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο από το YouTube. Διαθέτει επίσης και συνομιλία, με την οποία μπορείς να στέλνεις μηνύματα σε όσους έχεις προσθέσει στο δωμάτιο.

2. SyncTube

Το SyncTube έχει ένα απλό interface και λειτουργεί τέλεια για ομαδική παρακολούθηση βίντεο YouTube. Δημιουργείς ένα δωμάτιο και μπορείς να αρχίσεις αμέσως να παρακολουθείς βίντεο από YouTube. Κάνεις αναζήτηση για ένα βίντεο ή κάνεις επικόλληση μια διεύθυνση URL χρησιμοποιώντας τη γραμμή στο επάνω μέρος. Οποιοδήποτε νέο βίντεο θα προστεθεί αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής του δωματίου.

Μπορείς επίσης να ελέγξεις το απόρρητο του δωματίου και να ορίσεις δικαιώματα χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να σταματήσεις τη συμμετοχή τυχαίων ατόμων να μπουν στο δωμάτιο.

3. twoseven

Για να χρησιμοποιήσετε το twoseven, εσύ και οι φίλοι σου πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να το κάνετε!

Εκτός από τη δυνατότητα συγχρονισμού ενός βίντεο του YouTube για όλους στο δωμάτιο, το twoseven έχει επίσης τη δυνατότητα για όλους να μοιράζονται την κάμερα web και το μικρόφωνό τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε όλοι να παρακολουθήσετε ένα βίντεο ταυτόχρονα και να βλέπετε και να ακούτε τους πάντες την ίδια στιγμή. Αυτό είναι υπέροχο για τη διατήρηση αυτής της προσωπικής σύνδεσης ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις.

Διάβασε επίσης: Διαφημίσεις τέλος: Πώς να δεις βίντεο στο Youtube χωρίς διαφημίσεις

Το twoseven είναι εξαιρετικό, επειδή υποστηρίζει και άλλες πλατφόρμες πέρα από το Youtube. Συγκεκριμένα μπορείς να δεις ταυτόχρονα και υλικό από netflix, HBO, Apple TV κλπ.

4. Scener

Το Scener είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να παρακολουθείς ταινίες με φίλους. Όμως, λειτουργεί και ως εξαιρετική λύση για να δεις βίντεο στο YouTube ταυτόχρονα μαζί τους. Μπορείς να αλληλεπιδράσεις μέσω συνομιλίας βίντεο, ήχου και μηνυμάτων και να διοργανώσεις ένα ιδιωτικό δωμάτιο παρακολούθησης ή να το ανοίξεις για να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.

Σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Google Chrome και να εγκαταστήσεις την επέκταση Scener. Σε κινητά και tablet, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε συσκευή, αλλά δεν μπορείς να φιλοξενήσεις, ούτε μπορείς να συγχρονίσεις το βίντεο του YouTube με το υπόλοιπο party. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε αυτές τις συσκευές μόνο σε μικρή απόσταση.

5. Kast

Αντί να παρακολουθούν όλοι ξεχωριστά το βίντεο του YouTube, το Kast επιτρέπει σε ένα άτομο να μοιράζεται την οθόνη του με έως και 100 άλλα άτομα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Edge ή το Chrome για να χρησιμοποιήσεις το Kast στο πρόγραμμα περιήγησης ή μπορείς να κάνεις λήψη της αυτόνομης εφαρμογής για Windows ή Mac.

Υπάρχει και η έκδοση premium Η premium έκδοση δεν έχει διαφημίσεις και σου προσφέρει μερικές πολύ καλές δυνατότητες.

6. Metastream

Το Metastream προσφέρει ένα μοντέρνο design που είναι εύκολο να το χειριστείς. Δεν χρειάζεται καν να φύγεις από την ιστοσελίδα ή να χάσεις οτιδήποτε παίζει όταν θέλεις να προσθέσεις ένα βίντεο στη λίστα αναπαραγωγής. Μπορείς απλώς να περιηγηθείς στο YouTube μέσα από το ίδιο το Metastream. Είναι γενικά ένας πολύ εύκολος τρόπος να δεις βίντεο στο Youtube ταυτόχρονα με τους φίλους σου.

Εκτός από την πλαϊνή γραμμή που διαθέτει λίστα χρηστών, σύνοψη λίστας αναπαραγωγής και συνομιλία με κείμενο, το βίντεο καταλαμβάνει όλη την οθόνη. Αυτό είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό όταν θέλεις να παρακολουθήσεις κινηματογραφικά βίντεο του YouTube με φίλους.

Το μόνο μειονέκτημα του Metastream είναι ότι πρέπει να εγκαταστήσεις μια επέκταση προγράμματος περιήγησης. Αυτό όμως είναι δωρεάν και πάρα πολύ εύκολο.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν βιντεοκλήσεις και γνωριμίες με άτομα από Ελλάδα και όλον τον κόσμο – OmeTV

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: