Δωρεάν εφαρμογές
2,104 προβολες

6 Δωρεάν εφαρμογές από το Google Play Store για λίγες μόνο μέρες!

6 Δωρεάν εφαρμογές από το Google Play Store για λίγες μόνο μέρες!

To Google Play Store η γνωστή μας ψηφιακή εφαρμογή διανομής για το Android έχει και πάλι διαθέσιμες δωρεάν κάποιες από τις εφαρμογές της που υπό κανονικές συνθήκες, θα χρειαζόταν να πληρώσουμε για να τις κατεβάσουμε. Για λίγες μόνο μέρες λοιπόν είναι διαθέσιμες εντελώς δωρεάν 6 εφαρμογές από το Google Play Store. Ας μη χάνουμε χρόνο!

Vegetables Cards PRO (Learn English Faster) διαθέσιμη δωρεάν για 3 ημέρες

Δείτε επίσης: Τα 5 πιο δημοφιλή δωρεάν Android Emulators

Speed Camera Radar (PRO) διαθέσιμη δωρεάν για 4 ημέρες

Η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιείται για την ανίχνευση κινδύνων στο δρόμο, όπως κακό οδόστρωμα, σαμαράκια, κτλ. κινητή ενέδρα, κάμερες στατική ταχύτητα, κόκκινο
Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων των κινδύνων που έχουν εντοπιστεί προηγουμένως από άλλους χρήστες. Η εφαρμογή αναπαράγει τον ήχο και δείχνει τον κίνδυνο στο χάρτη και την απόσταση σας από αυτόν.

Website Shortcut Maker – URL Shortcut Maker διαθέσιμη δωρεάν για 5 ημέρες

Δημιουργήστε συντόμευση ιστότοπου στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας Android. Γρήγορη πρόσβαση στον ιστότοπο από την αρχική οθόνη σας με συντομεύσεις ιστότοπου. Δύο απλά βήματα για τη δημιουργία συντόμευσης, δώστε το όνομα στη συντόμευση και τη διεύθυνση URL του ιστότοπου. Αυτό είναι όλο.

Recover Bin: Restore Deleted Photos, Videos & PDFs διαθέσιμη δωρεάν για 4 ημέρες

Ο Κάδος ανάκτησης για Android, λειτουργεί όπως ο Κάδος απορριμμάτων στο iOS ή ο Κάδος ανακύκλωσης στα Windows. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος ανάκτησης και επαναφοράς των αρχείων βίντεο και εικόνων.

Calculator Locker: Hide Photos & Videos + Applock διαθέσιμη δωρεάν για 4 ημέρες

Είναι μια ισχυρή εφαρμογή ασφαλείας που μπορεί να μεταμφιεστεί ως λειτουργική αριθμομηχανή. [Προσφέρει απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο με ασφάλεια και μπορεί να κλειδώσει την πρόσβαση στις ιδιωτικές εφαρμογές σας με fingerprint / pin / πρότυπο. Δεν έχει διαφημίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Remove Unwanted Object – Μια δωρεάν εφαρμογή για να αφαιρούμε εύκολα ότι θέλουμε από φωτογραφίες

Recce – Navigation & Planning διαθέσιμη δωρεάν για 4 ημέρες

Ένα φορητό GPS και αριθμομηχανή σε μία εφαρμογή. Δημιουργημένο με το Maps SDK και το Fused Location API για υψηλή ακρίβεια και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κατάλληλο για μεγάλες διαδρομές.

Tags: ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: