Διάφορα
1,102 προβολες

Wikipedia Offline, 4 τρόποι να Εξάγεις σελίδες της Wikipedia

Wikipedia Oflline

Wikipedia Offline

Η Wikipedia είναι ένας θησαυρός πληροφοριών και έχουμε δείξει τι χρειάζεται να ξέρεις για να τη χειρίζεσαι σαν επαγγελματίας. Ενώ κάνεις περιήγηση στη Wikipedia κάποιες φορές χρειάζεται να στείλεις άρθρα κάπου αλλού. Εδώ είναι τέσσερις τρόποι να εξάγεις σελίδες της Wikipedia για διάφορες χρήσεις.

Χρησιμοποιώντας τη Δημιουργία Βιβλίου, μπορείς να επιλέξεις όποια άρθρα σου αρέσουν και να τα μετατρέψεις σε βιβλίο.

Απλώς επισκέψου τη σελίδα προορισμού και επέλεξε Έναρξη δημιουργίας βιβλίου και θα μπορείς να προσθέτεις όποιο άρθρο επισκέπτεσαι στο βιβλίο σου. Όταν ολοκληρώσεις, μπορείς να το εξάγεις σε PDF ή ακόμα και να παραγγείλεις ένα τυπωμένο αντίγραφο. Ή δοκίμασε να επισκεφτείς τη σελίδα συλλογής βιβλίων για να κατεβάσεις βιβλία που έχουν φτιάξει άλλοι!

Αν χρειάζεσαι μόνο ένα άρθρο, απλώς πάτα Κατέβασμα ως PDF στην αριστερή πλευρά οποιουδήποτε άρθρου (είναι κάτω από την επικεφαλίδα Εκτύπωση/εξαγωγή). Αυτό είναι ιδανικό για να κρατήσεις ένα στιγμιότυπο ενός άρθρου που πιθανόν να αλλάξει, ή για να κατεβάσεις ένα αντίγραφο πληροφοριών που θα χρειαστείς όταν θα είσαι offline.

Διάβασε επίσης: Δες πως μπορείς να στέλνεις ανώνυμο Email

Όσοι δεν έχουν ακόμα σταματήσει να χρησιμοποιούν χαρτί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Έκδοση εκτύπωσης στην ίδια επικεφαλίδα της αριστερής πλευράς για να εκτυπώσουν εύκολα ένα άρθρο, πιθανώς για ένα φίλο που δεν έχει πρόσβαση στο Internet.

Τελικά, όποιος θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα μπορεί περιέργως να κατεβάσει ολόκληρη τη Wikipedia Offline. Εξ ορισμού όλες οι εικόνες ή άλλα αρχεία πολυμέσων εξαιρούνται για να εξοικονομήσουν χώρο κατά την λήψη, αλλά αν ο χώρος δεν αποτελεί πρόβλημα, υπάρχουν διαθέσιμες άλλες επιλογές λήψης.

Ποια μέθοδος εξαγωγής είναι η αγαπημένη σου; Πες μας στα σχόλια, ποια άρθρα εξάγεις!

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: