Δωρεάν προγράμματα
3,393 προβολες

Πως να κάνω συμπίεση και μετατροπή 4Κ video σε υψηλή ποιότητα

Πως να κάνω συμπίεση και μετατροπή 4Κ video σε υψηλή ποιότητα

Σήμερα, διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό συσκευών στις οποίες μπορούμε να καταγράψουμε και να αναπαράγουμε βίντεο, καθώς και εφαρμογές με τον ίδιο σκοπό, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να έχουμε ένα καλό πρόγραμμα για συμπίεση και convert 4K video, έτσι ώστε κάθε αρχείο να έχει την κατάλληλη μορφή που επιθυμούμε για τις σύγχρονες συσκευές μας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις ληφθείσες ηχογραφήσεις ή ταινίες στις μορφές που ταιριάζουν καλύτερα στον δικό μας player, είτε πρόκειται για υπολογιστή, smartphone, tablet ή SmartTV.

Τι ακριβώς σημαίνει convert στα ελληνικά;

συμπίεση και convert 4K video
credit @ winxdvd.com/

Ο ακριβής ορισμός που περιγράφει το τι σημαίνει ο όρος “Convert/Μετατροπή”, αναφέρεται σε ένα σύστημα κωδικοποιητή που μπορεί γρήγορα να μετατρέψει κάθε αρχείο ήχου ή βίντεο σε ένα αρχείο τύπου της επιλογής σου. Περιγράφει,δηλαδή, ένα απλό και εύχρηστο πρόγραμμα που αναλαμβάνει την μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου μεταξύ πολλών διαφορετικών formats. Αποτελεί ένα πανίσχυρο και ευπροσάρμοστο εργαλείο κωδικοποίησης.

Διάβασε επίσης: Πως να κατεβάζεις δωρεάν βίντεο και μουσική από το YouTube

Λεπτομέρειες για το πως κάνεις συμπίεση και convert σε 4K video

Για παράδειγμα, ενώ μπορείς να καταγράψεις εύκολα βίντεο 4K / UHD με βιντεοκάμερα, DSLR ή smartphone, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με άλλα προβλήματα μετέπειτα. Το βίντεο 4K (HEVC) δεν μπορεί να παίξει σε μερικούς players, κινητά, desktop PC, κονσόλα παιχνιδιών ή τηλεόραση κλπ. Επιπλέον, ένα αρχείο βίντεο 4K είναι πολύ μεγάλο και θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα κατά τη μεταφόρτωσή του σε ιστότοπους όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram κ.λπ.

Το βίντεο 4K είναι, επίσης, πολύ μεγάλο για αποστολή μέσω email ή αποστολή μέσω του WhatsApp είτε απευθείας είτε ως συνημμένο, ενώ συνάμα τα βίντεο αυτά θα γεμίσουν γρήγορα τον αποθηκευτικό χώρο στην κάρτα SD της κινητής συσκευής / φωτογραφικής μηχανής σου, άρα είναι αδύνατον να καταγράψεις οτιδήποτε σε κινητά τηλέφωνα ή ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.Για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, μπορείς να δοκιμάσεις ένα λογισμικό όπως το WinX HD Video Converter Deluxe. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να μειώσουν το μεγάλο μέγεθος βίντεο 4K έως 90% για άψογη αναπαραγωγή, εύκολη αποθήκευση, εύκολη μεταφόρτωση ή κοινή χρήση.

Γιατί να επιλέξειςτο WinX HD Video Converter Deluxe σε σχέση με άλλο πρόγραμμα για συμπίεση και convert 4K video;

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα εάν χρησιμοποιείς αυτό το λογισμικό. Καταρχήν, θα έχεις πλήρη υποστήριξη για όλα τα μεγάλα αρχεία βίντεο. Αυτό περιλαμβάνει βίντεο 4K που έχουν εγγραφεί από βιντεοκάμερα, DSLR, GoPro, DJI, smartphones και γενικότερα διάφορα βίντεο που έχουν ληφθεί από εσένα ή βίντεο που έχουν ληφθεί από φίλους.

Το λογισμικό της Win X είναι πολύ αποτελεσματικό, με μείωση του μεγέθους του αρχείου κατά 90%, αφαιρώντας τα ανεπιθύμητα εξαρτήματα, μειώνοντας την ανάλυση βίντεο, ρυθμίζοντας σωστά τον κωδικοποιητή, τον ρυθμό καρέ και τον ρυθμό bit. Παρόλα αυτά, εξακολουθείς να έχει το 98% της αυθεντικής ποιότητας, χάρη στον επεξεργαστή υψηλής ποιότητας και το σύστημα απομάκρυνσης.

Επίσης, το λογισμικό είναι γρήγορο με υποστήριξη για GPUs Intel / NVIDIA / AMD που έχει επιταχυνθεί από το υλικό. Εκτός από την ισχυρή δυνατότητα μείωσης του μεγέθους βίντεο 4K,ακόμη, μπορείς να μετατρέψεις βίντεο σε μεγάλο αριθμό μορφών όπως MP4, HEVC, H.264, AVI, MOV, MKV, WMV, iPhone, Android, Xbox, PS4, Apple TV και 420 προφίλ.

Αν και το WinX HD Video Converter Deluxe είναι γεμάτο με προηγμένα χαρακτηριστικά, η χρήση του είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εισάγεις το βίντεο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο βίντεο +,  να επιλέξεις τη μορφή που επιθυμείς και να κάνεις κλικ στην εντολή “Εκτέλεση/Run”. Αυτό είναι πολύ απλό και φιλικό προς το χρήστη.

Εν κατακλείδι, εάν σου συμβαίνει συχνά να έχεις αρχεία πολύ μεγάλου όγκου και θες να κάνεις τις αναπροσαρμογές σου, έλεγξε το WinX HD Video Converter Deluxe.

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: