Δωρεάν εφαρμογές
2,086 προβολες

Οι 7 κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές της Microsoft για android. Δοκίμασέ τες!

Η Microsoft δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι το δημιούργημα του Bill Gates που εξελίχθηκε με τα χρόνια σε έναν τεχνολογικό κολοσσό. Όλοι σίγουρα γνωρίζουμε τον αντίκτυπο της Microsoft σε ό,τι αφορά τους υπολογιστές, κυρίως λόγω των Windows. Παρόλα αυτά, η Microsoft έχει και τα “διαμαντάκια” της και στον κόσμο των smartphones, που πολλές φορές τα αψηφούμε. Με αφορμή αυτό, σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις 7 κορυφαίες εφαρμογές της Microsoft για android. Ίσως αξίζει να τις δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

1. Microsoft To Do

Το Microsoft To Do, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης εργασιών. Σου επιτρέπει να ορίζεις υπενθυμίσεις για τις εργασίες σου, να κρατάς σημειώσεις για σημαντικά πράγματα και να προγραμματίζεις τις εκδηλώσεις σου. Η εφαρμογή εμφανίζει επίσης τα επισημασμένα μηνύματα από το email σου. Αυτή η δυνατότητα είναι αρκετά χρήσιμη, καθώς σε διευκολύνει να προσθέτεις υπενθυμίσεις και να ορίζεις προθεσμίες απευθείας από το Outlook.

Το Microsoft To Do έχει καλή υποστήριξη με άλλες υπηρεσίες της Microsoft. Σε διευκολύνει ουσιαστικά να οργανώνεις και να διαχειρίζεσαι εργασίες σε διαφορετικές υπηρεσίες και συσκευές.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

2. Microsoft Family Safety

Το Microsoft Family Safety είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για γονείς. Σου επιτρέπει να προστατεύεις τα παιδιά σου από τον κακόβουλο κυβερνοχώρο μέσω γονικού ελέγχου (parental control). Μπορείς να παρακολουθείς δηλαδή τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τον χρόνο χρήσης του παιδιού σου, ενώ σου επιτρέπει επίσης να αποκλείεις ή να επιτρέπεις συγκεκριμένες εφαρμογές ή παιχνίδια.

Παράλληλα, το Family Safety επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας να παραμένουν συνδεδεμένα offline με την κοινή χρήση τοποθεσίας. Οι λειτουργίες παρακολούθησης τοποθεσίας σου επιτρέπουν επίσης να βλέπεις τα μέρη που επισκέπτονται συχνά τα μέλη της οικογένειας. Μπορείς ακόμη να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν ένα μέλος της οικογένειας φτάνει ή φεύγει από μια τοποθεσία.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι από τις εφαρμογές της Microsoft για android είναι η πιο σημαντική

Κατέβασέ το δωρεάν από το Google Play Store.

3. Remote Desktop

Το Remote Desktop είναι μια χρήσιμη εφαρμογή της Microsoft που σου επιτρέπει να συνδεθείς στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου χρησιμοποιώντας την android συσκευή σου. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης τη σύνδεση με virtual apps ώστε να μπορείς να βοηθήσεiς έναν φίλο με ένα σφάλμα στον κώδικά του από απόστασή.

Η σύνδεση με την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή από μακριά είναι ασφαλής, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας εισβολέας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε καμία από τις συσκευές σου.

Κατέβασέ το δωρεάν από το Google Play Store.

4. Microsoft Lens

Το Microsoft Lens σου δίνει τη δυνατότητα να σκανάρεις μια εικόνα και να τη μετατρέψεις σε πολλές μορφές αρχείων.

Ειδικότερα, η ισχυρή μηχανή σάρωσής του μπορεί να σκανάρει διάφορους τύπους κειμένων, συμπεριλαμβανομένων των χειρόγραφων. Μετά τη σάρωση, μπορείς να αποθηκεύσεις αυτές τις εικόνες στην επιθυμητή μορφή, όπως PDF, DOCX, XLSX ή PPT.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν εφαρμογές για σκανάρισμα στο κινητό (iOS & Android)

Το Microsoft Lens σου επιτρέπει επίσης να αποθηκεύεις τις σαρωμένες εικόνες και τα αρχεία στο OneDrive. Σε βοηθά να συγχρονίσεις τα αρχεία σου σε διάφορες συσκευές.

Μπορείς να το κατεβάσεις και αυτό δωρεάν από το Google Play Store.

5. Microsoft Planner

Το Microsoft Planner είναι μια εφαρμογή για τη διαχείριση των project σου με μια ομάδα. Σου επιτρέπει να συνεργάζεσαι και να κάνεις μια ομαδική εργασία αποτελεσματική.

Μπορείς να δημιουργήσεις και να οργανώσεις νέα σχέδια, να διαχειριστείς και να προγραμματίσεις εργασίες και να τις αναθέσεις σε διαφορετικά άτομα. Μπορείς επίσης να ελέγξεις την κατάσταση των projects για να παρακολουθείς το χρονοδιάγραμμα.

Κατέβασέ το δωρεάν από το Google Play Store.

6. Microsoft Translator

Οκέυ, σίγουρα γνωρίζεις το Google Translate. Αλλά ίσως αξίζει να δοκιμάσεις τον μεταφραστή της Microsoft.

Το Microsoft Translator είναι μια εφαρμογή μετάφρασης γλωσσών με ευρεία υποστήριξη για περισσότερες από 70 γλώσσες. Μπορείς να κάνεις λήψη διαφόρων γλωσσών για μετάφραση σε λειτουργία εκτός σύνδεσης και μπορείς επίσης να μεταφράσεις μια πρόταση χρησιμοποιώντας φωνητική εισαγωγή. Η εφαρμογή σου επιτρέπει να μεταφράζεις δακτυλογραφημένο κείμενο, καθώς και κείμενο σε εικόνες.

Το Microsoft Translator διαθέτει μια δυνατότητα που επιτρέπει τη μετάφραση μιας συνομιλίας σε όλες τις συσκευές. Η συνομιλία μπορεί να είναι ένας προς έναν ή σε ομάδα. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη σε παρουσιάσεις για ένα ευρύτερο κοινό.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store.

7. Microsoft Edge

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές της Microsoft για android. Το Microsoft Edge είναι ο διάδοχος του περιβόητου Internet Explorer. Μπορεί ο προάγγελός του να μην έχει πολύ καλή φήμη, όμως το Microsoft Edge είναι ένας πολύ χρήσιμος browser ειδικά για τα κινητά. Πέραν του ότι περιέχει πάρα πολύ χρήσιμα εργαλεία, μπορείς επίσης να συγχρονίσεις τους κωδικούς πρόσβασης, το ιστορικό, τα αγαπημένα, τους σελιδοδείκτες και άλλα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης σε όλες τις συσκευές σου.

Κατέβασε τον browser της Microsoft δωρεάν από το Google Play Store.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν εφαρμογές για social media posts από το κινητό

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: