Δωρεάν εφαρμογές
6,985 προβολες

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android

Οι δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android, ios καθώς και οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές των χρηστών. Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον μέρος της ζωής μας και η λήψη φωτογραφιών είναι μια από τις βασικές ενέργειες που ο καθένας μας πλέον κάνει με το κινητό του. Σίγουρα και εσύ θα έχεις βρεθεί στην θέση που κάποια φωτογραφία που τράβηξες δεν σου αρέσει είτε λόγω φωτεινότητας, είτε αντίθεσης χρωμάτων είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού οι περισσότεροί μας δεν διαθέτουμε ιδιαίτερες γνώσεις στην τέχνη της φωτογραφίας. Την λύση στο πρόβλημα έρχονται να δώσουν οι υπέροχες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android, προκειμένου να μπορείς να επεξεργαστείς άμεσα τις φωτογραφίες σου από το κινητό σου τηλέφωνο. Μάλιστα, οι δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία σε android δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις εφαρμογές για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, αφού τα αποτελέσματα που σου προσφέρουν είναι εξίσου εκπληκτικά.

Σε προγενέστερά μας άρθρα έχουμε αναλύσει για τις καλύτερες universal δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών καθώς και τα 12 καλύτερα προγράμματα για επεξεργασία φωτογραφιών. Στην σημερινή μας λίστα, επικεντρωθήκαμε σε όλες τις εφαρμογές για android που θα σε βοηθήσουν να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου εύκολα και κυρίως δωρεάν. Έτσι, ανά πάσα στιγμή, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις από το κινητό σου τηλέφωνο. Πάμε να δούμε αναλυτικά την λίστα αυτή:

Οι 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android

1. Adobe Photoshop Express

adobe photoshop express android app

Δεν θα μπορούσε μια εφαρμογή σαν αυτή να μην είναι στην κορυφή της λίστα μας. Η πασίγνωστη εφαρμογή του Photoshop κυριολεκτικά μπορεί να σας βοηθήσει με την επεξεργασία οποιασδήποτε φωτογραφία και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το Adobe Photoshop Express διαθέτει αρκετά εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και διαθέτει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που θα σε βοηθήσει με την επεξεργασία των φωτογραφιών σου από το κινητό σου τηλέφωνο. Ειδικότερα, μερικά από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που θα βρεις στην συγκεκριμένη εφαρμογή είναι τα περισσότερα από 80 φίλτρα επεξεργασίας, διάφωρα εφέ και χρώματα, αυτόματη επιδιόρθωση φωτογραφιών καθώς και πιο προηγμένα εργαλεία για την διαχείριση μεγάλων φωτογραφιών όπως οι πανοραμικές.

Το Adobe Photoshop Express είναι δωρεάν τόσο στο να το κατεβάσεις όσο και να το χρησιμοποιήσεις, ενώ σου προσφέρει και την δυνατότητα να μοιραστείς τις φωτογραφίες σου απευθείας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Μία λοιπόν από τις καλύτερες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android, αν όχι η καλύτερη.

2. YouCam Perfect

YouCam Perfect επεξεργασία φωτογραφιών σε android

Το YouCam Perfect αποτελεί μια εξαιρετική android εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών και κυρίως για selfies. Ειδικότερα, η χρήση του είναι αρκετά απλή και σου προσφέρει μια πληθώρα δυνατοτήτων για να επεξεργαστείς μια φωτογραφία σου. Μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που προσφέρει είναι αρκετά εφέ και φίλτρα, θόλωμα του φόντου, αφαίρεση σακουλών από τα μάτια, συρρίκνωση της μέσης του σώματος, βελτιστοποίηση HDR και πολλά ακόμη. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμες και πληρωμένες επιλογές, ενώ δεν είναι σπάνια και η προβολή διαφημίσεων κατά την χρήση της.

3. Pixlr

Pixlr δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android

Πολύ πιθανόν ήδη να γνωρίζετε το Pixlr, αφού αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών τόσο σε smartphones όσο και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μια εφαρμογή android η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο απλές εφαρμογές επεξεργασίας. Διαθέτει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδυασμούς από δωρεάν εφέ, επικαλύψεις και φίλτρα ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε και κολάζ φωτογραφιών με διάφορες διατάξεις. Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία είναι και η σκιτσογράφηση των φωτογραφιών σας. Το Pixlr είναι επίσης δωρεάν ωστόσο και εδώ θα βρεις διαφημίσεις καθώς και πληρωμένες επιλογές. Τόσο η χρήση της εφαρμογής όσο και ο διαμοιρασμός των φωτογραφιών σου στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.

4. Photo Lab

photo lab android free android app

Μια όχι τόσο δημοφιλής εφαρμογή αποτελεί το Photo Lab. Για τους περισσότερους χρήστες smartphone σίγουρα δεν έρχεται στην κορυφή των επιλογών τους όταν αναζητούν για τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών σε android. Ωστόσο το Photo Lab μπορεί να δώσει στις φωτογραφίες σου ένα μοναδικό στυλ. Διαθέτει μια συλλογή με περισσότερα από 900 διαφορετικά εφέ, όπως ρεαλιστικές φωτομοντάζ, φίλτρα φωτογραφιών, πανέμορφα καρέ, καλλιτεχνικά εφέ, κολάζ για πολλές φωτογραφίες και πολλά άλλα.

5. Snapseed

Snapseed android app επεξεργασία φωτογραφιών σε android κινητό

Το Snapseed αν και τελευταίο στην σημερινή μας λίστα, αποτελεί μια αρκετά ισχυρή εφαρμογή όσον αφορά την επεξεργασία φωτογραφιών σε android συσκευές. Άλλωστε η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από την ίδια την Google και συνοδεύεται από αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στην χρήση της ενώ σου δίνει την δυνατότητα να τροποποιήσεις μια φωτογραφία σου με 29 διαφορετικά εργαλεία.

Η λίστα με καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android σίγουρα μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο. Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σου, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε εφαρμογές για να επεξεργαστείς μια φωτογραφία σου με μοναδικά φίλτρα.

Εάν δοκίμασες όλες τις ανωτέρω επιλογές και δεν κατάφερες να βρεις αυτό που ψάχνεις, μερικές εναλλακτικές εφαρμογές για android οι οποίες επίσης προσφέρουν αρκετές χρήσιμες λειτουργίες στην επεξεργασία φωτογραφιών είναι:

  1. PicsArt Photo Studio
  2. PhotoDirector
  3. Toolwiz Photos-Pro Editor
  4. AirBrush
  5. Fotor Photo Editor

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: