Νέα
826 προβολες

Τον Οκτώβριο η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad 7

Η Apple σκέφτεται να επιλέξει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad 7 μέσα στον Οκτώβριο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές μέσα στα εργοστάσια παραγωγής. Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή που θα διακρίνει την τρέχουσα γενιά iPad από το νεότερο μοντέλο είναι η αντικατάσταση της οθόνης από 9,7 ίντσες σε 10,2 ίντσες. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες αλλαγές που θα προστεθούν από την εταιρεία κάτι που σύντομα θα ανακαλύψετε αν συνεχίζετε να διαβάζετε τα νέα μας.

Η Apple θα μπορούσε να διατηρήσει το ίδιο σασί για το iPad 7 συγκριτικά με το iPad 6 και iPad Pro αλλά αναφέρει πως πρόκειτε να πάρει μια ανανέωση.
Σύμφωνα με την κινέζικο site MyDrivers, η Apple θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης του iPad 7 μειώνοντας τα αριστερά και τα δεξιά μπέζελς για να αυξήσει τη συνολική αναλογία οθόνης-σώματος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να διατηρήσει το ίδιο μέγεθος με το iPad 6 αυξάνοντας παράλληλα το ποσοστό οθόνης. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της φορητότητας του tablet, υποθέτοντας ότι η είδηση είναι αληθής.

Επιπλέον όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad 7, μπορεί να υπάρχουν φήμες που περιστρέφονται γύρω από το σύστημα κάμερας.. Η MyDrivers αναφέρει ότι ο αριθμός megapixel της εμπρόσθιας κάμερας μπορεί να δει αύξηση, οπότε αντί για 8MP θα μπορούσε να αυξήσει το συνολικό αριθμό megapixel σε 10MP ή και 12MP. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να δούμε τις πραγματικές αλλαγές, αλλά η κινεζική ιστοσελίδα μπορεί επίσης να υπονοεί ότι η Apple θα ενσωματώσει ένα σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος του iPad.

Αυτό είναι καθαρή εικασία σε αυτό το στάδιο, αλλά αν θυμάστε μια διαρροή iPad Pro πρόβλεπε μια τριπλή κάμερα για τη σύνθεση του φετινού έτους, οπότε τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μιλώντας για τη σειρά iPad Pro, η Apple ίσως να μην αλλάξει το σχεδιασμό των πιο ισχυρών χαρτιών της φέτος, καθώς είναι ήδη μπροστά από τον ανταγωνισμό τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη λειτουργικότητα. Ο πραγματικός παίκτης θα είναι το iPad 7 μετά την επίσημη επιτυχία του iPad 6 ως την επόμενη επιλογή budget tablet, προσφέροντας παράλληλα μια σειρά από συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Κατά το μήνα Οκτώβριο ανακοινώθηκε επίσης ότι πρόκειτε να παρουσιάσει το νέο επανασχεδιασμένο MacBook Pro 16 ιντσών και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα θα προσφέρει ένα νέο σχεδιασμό πληκτρολογίου με διακόπτη ψαλιδιού. Πιστεύουμε ότι η ημερομηνία έναρξης του iPad 7 θα είναι η ίδια με την ημερομηνία έναρξης του νέου MacBook Pro, έτσι ώστε να μας περιμένει μια συναρπαστική γκάμα προϊόντων στο εγγύς μέλλον. Όπως πάντα, αντιμετωπίζετε αυτές τις πληροφορίες με επιφυλακτικότητα, καθώς σας συνιστούμε να περιμένετε περισσότερες ενημερώσεις στο μέλλον.

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: