Games NewsΔιάφορα
5,259 προβολες

Τα 12 καλύτερα παιχνίδια για iPhone χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο

iPhone offline games

Μαζί με τη μουσική και τις ταινίες, τα παιχνίδια είναι ίσως το πιο αγαπημένο αγχωλυτικό. Είτε είσαι σε αναμονή στο αεροδρόμιο, είτε περιμένεις στην ουρά ή απλά θέλεις να αναζωογονηθείς, τα διασκεδαστικά παιχνίδια μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στην απομάκρυνση της πλήξης. Ωστόσο, χάρη στην άνοδο των παιχνιδιών για πολλούς παίκτες, τα περισσότερα παιχνίδια απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο, η οποία δεν είναι ιδανική αν βρίσκεσαι σε περιορισμένο πρόγραμμα δεδομένων ή βρίσκεσαι σε περιοχή με κακή σύνδεση. Για αυτόν τον λόγο, έχουμε επιλέξει τα 12 καλύτερα παιχνίδια χωρίς σύνδεση για iPhone και iPad για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία παιχνιδιού σου δε θα σταματήσει ποτέ.

Τα καλύτερα παιχνίδια χωρίς σύνδεση για iPhone και iPad

Λοιπόν, τι είδους παιχνίδια iPhone εκτός σύνδεσης προτιμάς; Ψάχνεις για ένα γεμάτο δράση παιχνίδι σκοποβολής ή μια διασκεδαστική και ατελείωτη περιπέτεια ή ένα παιχνίδι αγώνων υψηλών ταχυτήτων που μπορείς να παίξεις ατελείωτα χωρίς να σπαταλήσεις όλα τα δεδομένα του κινητού σου; Σε αυτήν την εκτενή συλλογή, έχουμε επιλέξει μια ποικιλία παιχνιδιών, ώστε να μπορείς να επιλέξεις το παιχνίδι που θέλεις για αδιάκοπο παιχνίδι. Όσον αφορά το ποιο θα πρέπει να επιλέξεις για να ξεκινήσεις όλα εξαρτώνται από την προσωπική σου προτίμηση και φυσικά τη διάθεσή σου. Ας δούμε όμως τα παιχνίδια!

1. Subway Surfers

Το Subway Surfers είναι το είδος του παιχνιδιού που ποτέ δεν κατάφερε να με φέρει στα άκρα. Παρόλο που είναι απίστευτα απλό, το παιχνίδι αυτό βασίζεται στο τρεξίμο και έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να μαντεύεις τα πάντα. Όπως ίσως έχεις ήδη καταλάβει, το παιχνίδι έχει να κάνει με το να τρέχεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, αποφεύγοντας εμπόδια.

Subway Surfers

Με γρήγορους ακροβατικούς ρυθμούς αλλά και απαλούς χειρισμούς, το Subway Surfers φαίνεται να κατέχει επ’ άξια μια θέση στις επιλογές του άρθρου. Εκτός αυτού, τα εντυπωσιακά γραφικά HD διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει έκπτωση όσον αφορά την οπτική απόλαυση. Πρόσθεσε σε αυτό τις πλούσιες ανταμοιβές και το παιχνίδι προορίζεται για πολλές ώρες.

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Subway Surfers είναι τα γρήγορα ακροβατικά παίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση της συγκίνησης. Συνολικά, είναι ένα από τα πιο όμορφα δωρεάν παιχνίδια εκτός σύνδεσης για iPhone και iPad που μπορείς να παίξεις.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

2. Jetpack Joyride

Αν ψάχνεις για ένα ατελείωτο παιχνίδι με δράση που μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί συνεχώς, το Jetpack Joyride είναι για εσένα. Όσον αφορά το gameplay, πρόκειται να πετάξεις με τα jetpacks και να σερφάρεις στην επιφάνεια του νερού χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές σου. Αν και το παιχνίδι φαίνεται αρκετά εύκολο στα μάτια, θα διατηρήσει το ενδιαφέρον σου στο έπακρο κάθε φορά που ξεκινάς το τρέξιμο.

Jetpack Joyride

Πράγματα όπως κοντρόλ, πυραύλοι καθοδήγησης και λέιζερ θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν την πορεία σου. Έτσι, πρέπει να είσαι στην καλύτερη φόρμα σου όχι μόνο για να αποφύγεις τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σου, αλλά και για να ολοκληρώσεις κάθε αποστολή με επιτυχία. Φρόντισε να συλλέξεις όσα περισσότερα νομίσματα μπορείς, καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν να μείνεις μπροστά.

Εάν θέλεις να αναλάβεις δύσκολες εργασίες, το Jetpack Joyride έχει μια σειρά από τολμηρές αποστολές για να δοκιμάσει τις ικανότητές σου. Πέρα από τα τυχερά παιχνίδια, το παιχνίδι προσφέρει επίσης δροσερή προσαρμογή για να σου επιτρέψει να προσαρμόσεις το avatar σου. Όλα λαμβάνονται υπόψη: Μπορεί να διακυβεύσει με ασφάλεια τον ισχυρισμό ότι είναι ένα από τα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για iPhone.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

3. BADLAND και BADLAND 2

Αυτό που βάζει το BADLAND και τη συνέχεια του BADLAND 2 στην πρώτη γραμμή είναι η εκπληκτική ατμοσφαιρική περιπέτεια δράσης. Σε ένα δάσος γεμάτο με διάφορους κατοίκους, λουλούδια και δέντρα, το παιχνίδι προσφέρει πολλά περιθώρια εξερεύνησης. Έτσι, εκτός από την εμφάνιση της ικανότητάς σου στο παιχνίδι, μπορείς επίσης να εξερευνήσεις ενδιαφέροντα πράγματα.

Badland

Το παιχνίδι που βασίζεται στη φυσική και εγγυάται λίγο χρόνο αρχικά. Ωστόσο, μόλις ξεπεράσεις το αρχικό στάδιο, σύντομα θα έχεις καλή επαφή με το παιχνίδι. Τόσο το BADLAND όσο και το BADLAND 2 διαθέτουν επίσης μια τοπική λειτουργία για πολλούς παίκτες όπου τέσσερις παίκτες μπορούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε μια μάχη για επιβίωση.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου σε αυτό το παιχνίδι είναι η λειτουργία VERSUS με πάνω από 30 επίπεδα. Με πολλές στροφές, με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Επιπλέον, η ικανότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων επιπέδων και παιχνιδιού με φίλους έχει επίσης προσελκύσει το γούστο μου.

Εγκατάσταση: (BADLAND – 0,81 € / BADLAND 2 – 0,81 €)

4. Into the Dead 2.

Το Into the Dead είναι αυτό που πρέπει να επιλέξεις για να ζωντανέψεις την τάση σου για την αποκάλυψη των ζόμπι. Ναι, το έχεις καταλάβει σωστά! Το παιχνίδι έχει να κάνει με την επιβίωση μπροστά στο θάνατο, ανεξάρτητα από το πώς συνεχίζεις να κινείσαι.

Ένα από τα κυριότερα σημεία του Into the Dead είναι η εξελισσόμενη ιστορία με πολλές καταλήξεις. Με 7 μακρά κεφάλαια, 60 πίστες και πολλές προκλήσεις, η ιστορία έχει όλα τα είδη στοιχείων για να σε κάνει να γοητευτείς. Ακόμη και από την άποψη των όπλων, το παιχνίδι έχει φτάσει στο προσκήνιο με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη όπλων, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όπλων, των εκρηκτικών και των όπλων.

Into the Dead 2

Επιπλέον, το Into the Dead έχει επίσης συναρπαστικά περιβάλλοντα για να σου επιτρέψει να εξερευνήσεις διαφορετικά πράγματα. Και μόνο σε περίπτωση που δε θέλεις να είσαι συνδεδεμένος με την ίδια ιστορία, έχεις την επιλογή να δοκιμάσεις καθημερινές ειδικές λειτουργίες εκδηλώσεων, όπου μπορείς επίσης να λάβεις πολλά αποκλειστικά βραβεία.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

5. Alto’s Adventure και Alto’s Odyssey

Αν σου αρέσει ένα κλασικό ατελείωτο παιχνίδι, το Alto’s Adventure και η συνέχεια του Alto’s Odyssey, θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σου. Αυτό που κάνει αυτά τα παιχνίδια διαφορετικά από άλλα ατελείωτα τρέχοντα παιχνίδια είναι το παιχνίδι με βάση τη φυσική. Με δυναμικό φωτισμό, καιρικά φαινόμενα όπως ομίχλη, ουράνιο τόξο και καταιγίδες, καθιστά το σερφάρισμα στο χιόνι χαρά να παίζεις.

Αν και το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο να το μάθεις, θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να το μάθεις. Γεμάτο με περίπου 180 σκοπούς, το παιχνίδι διασφαλίζει ότι έχεις πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Επιπλέον, μπορείς επίσης να προσκαλέσεις τους φίλους σου να ανταγωνιστούν μαζί σου σε μια μάχη υπεροχής. Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Alto’s Adventure είναι ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και ο καταπραϋντικός ήχος που μπορεί να σε βοηθήσει να «σκοτώσεις» το άγχος με άψογη ευκολία. Με λίγα λόγια, είναι ένα αριστοκρατικό παιχνίδι εκτός σύνδεσης που θα ήθελες να παίξεις στο iPhone και το iPad σου.

Εγκατάσταση: (Alto’s Adventure – 4,10 € / Alto’s Odyssey – 4,10 €)

6. ATTS Anti Terrorist Squad 3D

Σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο δράση παιχνίδι σκοποβολής που μπορείς να παίξεις εκτός σύνδεσης στη συσκευή iOS σου; Εάν η απάντησή σου είναι καταφατική, δεν πρέπει να χάσεις το ATTS Anti Terrorist Squad 3D.

ATTS

Ίσως το καλύτερο μέρος του ATTS Anti Terrorist Squad 3D είναι ένας υπέροχος συνδυασμός FPS (πρώτου προσώπου), TPS (τρίτου προσώπου) και σκοποβολής ως ελεύθερος σκοπευτής. Έτσι, ανάλογα με το είδος που σου αρέσει να παίζεις, μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία προσώπου και να συνεχίσεις με μια μακράς διάρκειας σκοποβολή για την εξάλειψη των τρομοκρατών.

Στη λειτουργία τρίτου προσώπου, είσαι μέλος μιας αντιτρομοκρατικής ομάδας που έχει επιφορτιστεί να σώσει τις πόλεις από τρομοκράτες. Και στη λειτουργία πυροβολισμού πρώτου προσώπου, είσαι επιτιθέμενος σκοπευτής / χειριστής όπλου ελικοπτέρου που είναι στην αποστολή να σκοτώσει εχθρούς. Με εντυπωσιακά γραφικά σε συνδυασμό με πολλές αποστολές, αυτό το παιχνίδι σκοποβολής εκτός σύνδεσης για iPhone και iPad κάλυψε όλες τις βάσεις για να είναι η κορυφαία επιλογή σου.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

7. Limbo

Εάν θέλεις να παίξεις ένα ενδιαφέρον παιχνίδι περιπέτειας με βάση το παζλ, θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις το Limbo. Σε ένα σκοτεινό και φοβερό σύμπαν, το παιχνίδι θα σε προκαλέσει στο έπακρο. Όσο για το gameplay, πρέπει να παίξεις ως νεαρό αγόρι που μπαίνει στο limbo για να σώσει την αδερφή του.

Limbo

Πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα τρομακτικό δάσος, θανατηφόρες αράχνες και απροσδόκητα εμπόδια. Για να περάσεις κάθε εμπόδιο πρέπει να σκεφτείς δημιουργικά και να λύσεις περίπλοκους γρίφους. Το παιχνίδι θα δοκιμάσει την υπομονή σου στο έπακρο, επομένως φρόντισε να μην απογοητευτείς καθώς οι ενδείξεις μπορεί να είναι κάτω από τη μύτη σου.

Αν και είχα επίσης μια δύσκολη στιγμή να ασχοληθώ με απροσδόκητα εμπόδια, κατάφερα να βρω το ρυθμό μου σύντομα. Μόλις μπήκα στα εμπόδια του παιχνιδιού, δεν ένιωσα ποτέ ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα πολύ παλιό παιχνίδι, αυτό δεν φαίνεται να με εκπλήσσει ποτέ.

Εγκατάσταση: (3,28 €)

8. Asphalt 8 – Drift Racing Game

Εάν ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις μια κούρσα δρόμου, γιατί να ψάχνεις οπουδήποτε αλλού όταν έχεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων εκτός σύνδεσης με τη μορφή Asphalt 8 – Drift Racing Game.

Διαθέτοντας μια τεράστια συλλογή από πάνω από 280 επίσημα μηχανήματα ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων των Ferrari, Ducati, Lamborghini, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, Chevrolet και πολλά άλλα, θα απολαύσεις τον αγώνα στο έπακρο. Για να προσφέρει πραγματική εμπειρία αγώνων, το παιχνίδι διαθέτει περισσότερα από 50 διαδρομές όπου δε θα κουραστείς ποτέ να καις τα ελαστικά των μηχανών υψηλής ταχύτητας.

Asphalt 8

Δεν είναι μόνο αυτό, το Asphalt 8 μπορεί να σου επιτρέψει να συμμετάσχεις σε περισσότερες από 400 εκδηλώσεις σταδιοδρομίας και να αντιμετωπίσεις περίπου 1.500 προκλήσεις γνώσης αυτοκινήτων. Όσον αφορά την ποικιλία, το παιχνίδι αγώνων διαθέτει πολλούς διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού – καθένας έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τις ικανότητές σου στον αγώνα. Και αν σου αρέσει να προσαρμόζεις τα οχήματά σου, έχεις επίσης ένα τεράστιο κατάλογο άνω των 2.300 οχημάτων. Για να συνοψίσουμε τα πάντα, είναι ένα απαραίτητο παιχνίδι αγώνων για την περιπέτεια αγώνων υψηλών οκτανίων.

Η νέα έκδοση του παιχνιδιού Asphalt 9 (δωρεάν αγορές εντός εφαρμογής) κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο, αλλά παραμένει κυρίως ένα διαδικτυακό παιχνίδι. Μπορείς να το παίξεις εκτός σύνδεσης με κάποιους τρόπους , αλλά αν θέλεις όλες τις δυνατότητες, πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

9. N.O.V.A. Legacy

Ένα ακόμη παιχνίδι σκοποβολής εκτός σύνδεσης που αξίζει μια θέση σε αυτό το άρθρο είναι το N.O.V.A. Legacy. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι δράσης για πολλούς παίκτες FPS είναι η ρετρό εμπειρία λήψης. Με αυτό το παιχνίδι, θα απολαύσεις τη διάσημη σειρά Gameloft FPS.

Όσο για το gameplay, πρέπει να αναλάβεις το ρόλο του Kal Wardin, ενός συνταξιούχου βετεράνου του N.O.V.Α. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι διαθέτει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία ιστορίας όπου μπορείς να βάλεις την ικανότητα σκοποβολής σου σε πλήρη οθόνη για να αποκαλύψεις την αλήθεια.

N.O.V.A. Legacy

Επιπλέον, το N.O.V.A. Legacy προσφέρει επίσης διάφορες εκδηλώσεις όπου μπορείς να νικήσεις τους εξωγήινους στα δύσκολα γεγονότα περιορισμένου χρόνου. Και αν σου αρέσει το deathmatch, μπορείς να επιλέξεις να μπεις σε ένα παιχνίδι 6 παικτών για να είσαι ο τελευταίος. Λάβε υπόψη ότι το deathmatch είναι μάλλον προκλητικό, οπότε πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου για να αποδεκατίσεις τους αντιπάλους.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

10. Minecraft

Για εκείνους που αναζητούν παιχνίδια που μπορούν να προσφέρουν άφθονο χώρο για δημιουργικότητα, το Minecraft φαίνεται να είναι το σωστό παιχνίδι. Αυτό που πάντα με γοήτευε σε αυτό, το κορυφαίο παιχνίδι εκτός σύνδεσης για το iPhone, είναι η επιλογή να εξερευνήσω τους άπειρους κόσμους. Περίοδοι που θέλεις να αποφύγεις το άγχος ή να χαθείς σε καταπληκτικούς κόσμους, μπορεί να σου φανεί βολικό για να σε αφήσει να χαλαρώσεις.

Minecraft

Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να σημειώσεις είναι η επιθυμητή ελευθερία να χτίσεις το δικό σου κόσμο. Από ένα όμορφο σπίτι έως εκπληκτικά κάστρα, η εφαρμογή σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το όνειρό σου. Το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις σε αυτήν την πτυχή είναι απεριόριστη φαντασία.

Εάν βρείς ποτέ τη δημιουργική λειτουργία λίγο βαρετή, μπορείς να ξεκινήσεις τη λειτουργία επιβίωσης όπου θα χρειαστεί να δημιουργήσεις ισχυρά όπλα και πανοπλία για να προστατευτείς από επικίνδυνους όχλους. Ισχύει, μπορείς επίσης να συνεργαστείς με τους φίλους σου για να πολεμήσεις εναντίον των όχλων.

Εγκατάσταση: (4,10 €)

11. Sudoku

Είτε είσαι παίκτης παλιού παιχνιδιού είτε μόλις άρχισες να λατρεύεις τα παιχνίδια στο iPhone, είναι πιθανό να έχεις ήδη εξοικειωθεί με τα παιχνίδια αριθμών. Αυτό που κάνει τέτοια παιχνίδια τόσο εθιστικά είναι το εύκολο αλλά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Εάν είσαι πρόθυμος να δώσεις την ευκαιρία σε ένα αριστοκρατικό παιχνίδι αριθμών, το Sudoku είναι για εσένα. Διαθέτοντας ένα τόνο παζλ sudoku, το παιχνίδι μπορεί να σε κρατήσει απορροφημένο για ώρες. Συγκεκριμένα, προσφέρει επίσης τις απαραίτητες συμβουλές για να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το πρόβλημα εάν συμβεί ποτέ να κολλήσεις.

Sudoku

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά αυτού του παιχνιδιού είναι ένα καλό σύνολο καθημερινών προκλήσεων που διασφαλίζουν ότι έχεις πάντα κάτι διαφορετικό για να αντιμετωπίσεις. Εκτός αυτού, η επιλογή συμμετοχής σε εποχικά γεγονότα και η δυνατότητα να κερδίσεις πολυπόθητα μετάλλια διαδραματίζουν επίσης βασικό ρόλο στη διατήρηση του ενδιαφέροντος.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

12. Traffic Racer

Ακριβώς σε περίπτωση που θέλεις να παίξεις ένα εύκολο παιχνίδι αγώνων, το Traffic Racer θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο. Σε αυτό το ηλεκτρονοκό παιχνίδι αγώνων, έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις το αυτοκίνητό σου σε πολυσύχναστη κίνηση και να κερδίσεις πολλά μετρητά. Για να μην αναφέρουμε ότι έχεις επίσης πολλές επιλογές για να προσαρμόσεις και να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου.

Διαθέτοντας μια μεγάλη συλλογή πάνω από 40 διαφορετικών αυτοκινήτων, έχει επίσης την ποικιλία που σε ενδιαφέρει για περισσότερα. Υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού, όπως ατελείωτες, αμφίδρομες, χρονικές δοκιμές, αστυνομική καταδίωξη και δωρεάν βόλτα. Ανάλογα με τη διάθεση ή την προτίμησή σου, μπορείς να επιλέξεις να παίξεις οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού.

Traffic Racer

Επιπλέον, το Traffic Racer διαθέτει πολλά όμορφα περιβάλλοντα όπως χιονισμένο, βροχερό, βραδινό, αστικό, προάστιο και έρημο. Με τη βασική προσαρμογή και τους βαθμολογικούς πίνακες / επιτεύγματα, φαίνεται να σημειώνει όλα τα απαραίτητα που θα ήθελες. Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη, είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια iPhone εκτός σύνδεσης.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)

Κορυφαία παιχνίδια εκτός σύνδεσης για iPhone και iPad που υπάρχουν για εσένα

Αυτά είναι λοιπόν τα αγαπημένα μου παιχνίδια iPhone εκτός σύνδεσης. Τώρα που γνωρίζεις τα αγαπημένα μου, είναι η σειρά σου να μοιραστείς τη συλλογή που προτιμάς. Εκτός αυτού, αν πιστεύεις ότι ορισμένα παιχνίδια αξίζουν να αναφερθούν σε αυτό το άρθρο, φροντίστε να με ενημερώσεις και για τα ονόματά τους.

Αν και μου αρέσουν περισσότερο τα παιχνίδια γεμάτα δράση, τα παιχνίδια παζλ, πειράγματος εγκεφάλου, παρέμιεναν πάντα στη λίστα μου. Εκτός από την καταπολέμηση του άγχους, δεν αποτυγχάνουν ποτέ να μειώσουν τη συγκίνηση.

Tags: ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version